Kojo Kaihdin Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kojo Kaihdin KyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Karjaan Markiisi
Salon MarkiisiLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HankoLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47531 Mattojen ja verhojen vähittäiskauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 26.3.1993
Kaupparekisteri: 5.5.1993
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Yrityskuvaus

AURINGONSUOJAUSTA VUODESTA 1966

Kojo Kaihdin Ky on lähes 60 vuotta alalla toiminut yritys, joka tarjoaa laadukkaat markiisit, kaihtimet ja verhoratkaisut koteihin ja yrityksiin. Asiakkaita meillä on Valtakunnallisesti.

Laadukas tuotevalikoimamme sisältää useita eri tuoteryhmiä. Meiltä saat myös asennuspalvelun kaikkiin tuotteisiimme.

Me emme kilpaile halpuudella bulkkituotteiden kanssa, vaan keskitymme laatuun ja asiakaspalveluun; Kojo Kaihdin tarjoaa esimerkiksi huippulaadukkaat saksalaiset Markilux Markiisit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksen historia

Yrityksemme juuret juontuvat vuoteen 1965, jolloin perustaja puuseppä Osmo Kojo totesi kotiaan rakentaessaan kaihtimien hankinnan olevan mahdotonta, niitä tilatessaan hän päätti myös välitystoiminnan aloittamisesta.

28.11. 1966 Osmo Kojo merkittiin Hangon maistraattiin aloittavansa toiminimellä t:mi Kaihdin ja Tiivistys Asennuskaihtimien ja ikkuna tiivisteiden myynnin ja asennuksen.

Neljä vuotta myöhemmin Osmo lopetti päätoimensa puuseppänä ja siirtyi täyspäiväiseksi yrittäjäksi tehden kuitenkin puusepän töitä omaan lukuun.

Kaihdin toiminta, käsittäen kaikki auringonsuojaukseen liittyvät artikkelit, yleistyivät värien myötä 70-luvulla, jolloin puoliso Saara Kojo liittyi myös yrityksen toimintaan.

  • Aloitettiin rullaverhojen oma valmistus. Ompelimme rullaverhot ja pystylamellikaihtimet sekä “pehmeiden kankaiden” verhot ja tiivistimme enegiakriisin myötä ikkunoita ja ovia alueellamme, johon kuului Hanko-Tammisaari-Karjaa ympäristöineen.

Markiisien myynti lisääntyi -80 luvun loppuakohti mentäessä, samoin alan järjestäytyminen.Yrityksemme tavarantoimittajat valittiin uudelleen vuosikymmenen aikana, perusteena laatu, luotettavuus, nopeus ja kapasiteetti. Neuvottelut johtivat yhteistyöhön maamme suurimpien valmistajien kanssa.

Laman tullessa, kuumien vuosien jälkeen yrityksemme rakennetta muutetiin siten, että yhtiömuodoksi valittiin kommandiitti yhtiö ja nimeksi Kojo-Kaihdin Ky 01.03.1993.

Taantuma koetteli aluettamme, myynti hiipui. Päätimme myynnin aloittamisesta Viron vapautuville markkinoille, jonne perustimme myyntikonttorin As Kojo-Kardinal sen avulla saimme voimia nousuun ja perustimme vuonna 1995 Lohjan Markiisi Oy:n Lohjalle, tarkoituksena myynninkehitys alueella Lohja-Helsinki ympäristöineen.

Huomasimme asiakkaittemme toivovan kohdepalvelua, jolloin käymme asiakkaan/yrityksen luona esittelemässä, mittaamassa ja tarjoamassa palvelujamme. Mielestämme liiketilojen hyöty on kyseenalainen mm. työvoimakustannuksien takia.

Kojo-Kaihdin Ky nimeen liitettiin aputoiminimi SALON MARKIISI vuonna 2001, koska kysyntä Salon alueella lisääntyi vuosikymmenten vaihtuessa. Salon Markiisi on lyhyessä ajassa saavuttanut huomattavan osuuden toiminnassamme. Kaihtimien, verhojen ja markiisien parissa harjoitamme edelleen pienessä, mutta tehokkaassa ja intensiivissä hengessä.

Kojo-kaihdin Ky.n aputoiminimeksi lisättiin myös KARJAAN MARKIISI vuonna 2003.

Toivomme Sinun olevan asiakkaamme ja lupaamme palvella luottamuksellisesti- kokemuksemme ja ammattitaidomme suomalla kunnialla.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat