Lamminranta Oy
Sivutoimipaikka, Lamminranta Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Porakaivojen huollot, puhdistukset ja pumppujen asennukset ympäri Suomen -ympäri vuoden!
Pitkän linjan ammattilainen - Lamminranta
Olemme Suomen ensimmäinen porakaivojen puhdistus- ja huoltoliike - kokemus porakaivoista vuodesta 1961 lähtien. Toimimme jo kolmannessa sukupolvessa. Olemme alan edelläkävijä ja tavoitteemme on kehittyä aina vaan paremmaksi yhdessä työntekijöidemme kanssa. Toiminta-alueemme on koko Suomi. Teemme töitä ympäri vuoden – myös sydäntalvella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Porakaivojen puhdistus ja pesu
Pitkän linjan ammattilainen - Lamminranta
Olemme Suomen ensimmäinen porakaivojen puhdistus- ja huoltoliike - kokemus porakaivoista vuodesta 1961 lähtien. Toimimme jo kolmannessa sukupolvessa. Olemme alan edelläkävijä ja tavoitteemme on kehittyä aina vaan paremmaksi yhdessä työntekijöidemme kanssa. Toiminta-alueemme on koko Suomi! Teemme töitä ympäri vuoden – myös sydäntalvella! Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Porakaivon huolto, puhdistus ja pumput
Asiantuntijamme puhdistavat ja huoltavat noin tuhat porakaivoa vuodessa. Puhdistuksen ja huollon yhteydessä kannattaa varmistaa tietenkin myös porakaivopumpun toimintavarmuus. Asentajamme arvioi pumppusi pintapuolisen kunnon ja pumpun vaihto uuteen hoituu kätevästi puhdistuksen ja huollon yhteydessä.
Grundfors-porakaivopumput
Autojemme kyydistä löytyy aina valikoima porakaivopumppuja. Saamme asennettua juuri sinun kaivoosi sopivan pumpun heti ensimmäisellä käynnillä.
Investointi kunnon porakaivopumppuun kannattaa, sillä merkkituotteen ollessa kyseessä luotettavuus, kestävyys ja takuu ovat kunnossa. Suosittelemme laadukasta ja pitkäikäistä Grundfos-pumppua. Meillä on yksi Suomen suurimmista Grundfos-pumppujen varastoista ja kattavasti myös muut porakaivoihin liittyvät tarvikkeet. Katso lisätietoa!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat