SKJ Systems Ltd Oy
Sivutoimipaikka, Skj Systems Ltd Oy
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
SKJ Systems - Kassajärjestelmät moneen tarkoitukseen
SKJ Systems Oy on suomalainen kassajärjestelmiä valmistava ohjelmistotalo, jonka päätuotteita ovat Jeemly ja Flowvy ohjelmistoratkaisut. Ohjelmistoon on saumattomasti liitettävissä myös B2C- ja B2B-verkkokauppa.
Ohjelmistoa on toimitettu yli 3700 kappaletta useille eri toimialoille. Pienimmillään kassaratkaisumme korvaa perinteisen kassakoneen, mutta sama ohjelmisto on käytössä myös usean toimipaikan ketjuilla.
Kassapisteissä käytämme Toshiban kassa- ja oheislaitteita, joilla on jopa viiden vuoden veloitukseton OnSite-takuu. Ohjelmistomme on käytettävissä myös asiakkaan omilla Windows tietokoneilla tai tableteilla. Pääsääntöisesti kassaratkaisumme asennetaan paikallisesti toimipaikan sisäverkkoon, jolloin kassatoiminnot hoituvat varmasti ja vikasietoisesti internetyhteydestä välittämättä. Luonnollisesti ohjelmistomme toimii myös virtuaalipalvelimella ns. pilvipalveluna.
Toimimme paikallisesti lähellä asiakkaitamme, maanlaajuisen kumppaniverkostomme avulla.
Tarjoamme ratkaisuja jotka helpottavat työtä ja parantavat asiakaspalvelua, joten ne maksavat itsensä moninkertaisena takaisin.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat