Kauppakeskus Plaza
Kiinteistö Oy Vilhonkatu 8
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kiinteistö Oy Vilhonkatu 8Lähde: YTJ
Yhtiömuoto
Keskinäinen kiinteistöosakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1958Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SaloLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
68209 Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Verohallinnon perustiedot: 11.11.1978
Kaupparekisteri: 30.5.1958
Arvonlisäverovelvollisuus:
Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta: 1.1.2004
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Kauppakeskus Plaza on perustettu vuonna 1958. Se on kiinteistöosakeyhtiö, jonka kotipaikka on Salo, ja pääasiallinen toimiala Kauppakeskus, ostoskeskus. Yhtiön toimitusjohtaja on Anne Maria Kitula.

Yhtiön toinen toimiala on tavaratalo.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Kiinteistö Oy Vilhonkatu 8.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri

Uudistuva Kauppakeskus Plaza Salon sydämessä!
Plaza on monipuolisten palveluiden kauppakeskus ja kohtaamispaikka keskellä Saloa. Virkeän ja uudistuvan kauppakeskuksen ajankohtaiset ja monipuoliset tapahtumat, sekä digitaaliset kanavat tarjoavat aina ajankohtaisen ja viihdyttävän sisällön asiakkaillemme.
Kauppakeskuksen lähes 50 liikettä tai palvelua tarjoavat monipuolista ja laadukasta palvelua viihtyisässä ympäristössä. Ostosten lomassa on mukava herkutella viihtyisissä kahviloissa tai ravintoloissa. Voit hemmotella itseäsi erilaisilla hieronta- ja kauneushoidoilla, akupunktiolla tai muilla hyvinvointipalveluilla. Apteekkikäynnin ohessa niin Mehiläisen hammaslääkäri ja lääkäripalvelut kuin Oralin hammaslääkäripalvelut onnistuvat Plazassa samalla käynnillä.
Plazaan on helppo tulla kävellen, pyörällä, julkisilla liikennevälineillä tai autolla. Tarjoamme asiakkaillemme kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa mukavasti säältä suojassa joko lämpimässä parkkihallissa tai katetussa pysäköintitalossa. Pysäköintihalleihin on neljä sisäänkäyntiä: Mariankadulta, Annankadulta sekä kaksi Asemakadulta. Kauppakeskuksessa on 750 parkkipaikkaa, joista kolmannes on lämpimässä kellarikerroksessa. Kellarikerroksen pysäköintihallista löydät myös autopesulan ja sähköauton latauspisteitä.
Seuraamalla Plazaa myös sosiaalisessa mediassa pysyt ajan tasalla kauppakeskuksen tapahtumista, joista tiedotetaan Plazan uusilla nettisivuilla (www.kauppakeskusplaza.fi) sekä Facebookissa ja Instagramissa.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat