Kuortaneen kunta
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Näytä kaikki 15...
Lähde: Fonecta-konserni
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kuortaneen kuntaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KuntaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1978Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KuortaneLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
100–249 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kaupungit ja kunnat (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
84110 Julkinen yleishallintoLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 15.3.1978
Työnantajarekisteri: 1.1.1960
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Kuortaneen kunta

Etelä-Pohjanmaan sydämessä kauniin Kuortaneenjärven rannalla sijaitseva Kuortane on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Seinäjoesta, yhdestä nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista Suomessa. Kuortane on keskeisellä paikalla myös Kuusiokuntiin ja Järviseutuun nähden. Lyhyet etäisyydet tekevät Kuortaneesta varteenotettavan asuinpaikan. Noin 4000 asukkaan kunnassa on poikkeuksellinen palveluiden ja vapaa-ajanvieton tarjonta.

Kuortaneella panostetaan liikunnallisuuteen ja terveyden edistämiseen. Tulevaisuuden tärkeänä haasteina ovat kuntamme elinvoimaisuus ja asukkaiden hyvinvointi, joihin pyrimme kannustamalla käyttämään kuntamme palveluita ja elämään terveellisesti. Perusturvan osalta satsaamme erityisesti varhaiseen puuttumiseen. Huolenpito lähimmäisestä luo turvaa ja ylläpitää terveyttä.

Liikunta- ja hyvinvointikeskittymä Urheiluopiston alueella jatkaa kohti alan osaamisen kansainvälistä kärkeä. Opistoalueen 60-vuotinen liikunnan ja huippu-urheilun historia on luonut Kuortaneelle vankan aseman. Lajiliittojen valmennus ja koulutus urheilulukioineen, maajoukkueiden leiritys sekä kansainvälisten huippujen valmentautuminen ja testaus on arkipäivää.

Kuortane on myös paljon muuta. Vuosisatojen takainen tervanpolton perinne näkyy tänäkin päivänä kunnan ilmeessä. Ympäri pitäjää isot "kaksifooninkiset" tilojen päärakennukset muistuttavat meitä pitkästä yrittäjyyden asenteesta. Nykypäivän kärkitoimialamme - metalli- ja puutuoteteollisuus - ovat vuosien saatossa rakentaneet ympärilleen ison joukon muuta teollisuutta ja tietenkin monipuolisen palvelurakenteen. Maaseutuelinkeinojen murros näkyy Kuortaneella erityisesti kehittyneenä maidontuotantona ja aktiivisena bioenergian tuottamisena.

Asetu mukavasti Kuortaneelle!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
  • Pentti Turunen, kunnanjohtaja
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityksen muut päättäjät
  • Jaana Salo, hallintojohtaja
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat