Euran toimintakeskus
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 380...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Päiväaikainen toiminta

Päiväaikaista toimintaa toteutetaan kahdessa eri toimipisteessä, Kuntonummi Eurassa ja Jokimutka Kiukaisissa.

Euran toimintakeskus tarjoaa päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille ja muille erityisen tuen tarpeessa oleville asiakkaille. Tarkoituksena on järjestää mielekästä toimintaa, joka ylläpitää jo opittuja taitoja, mahdollistaa uuden oppimisen ja edesauttaa asiakkaan pärjäämistä omassa arjessaan. Aikuiskasvatus ja sosiaalisten taitojen kartuttaminen ovat tärkeä osa toimintaamme. Toimintakeskuksella järjestetään sekä työ- että päivätoimintaa. Toiminta koostuu ryhmästä riippuen esimerkiksi alihankintatöistä, erilaisista liikuntamuodoista, aistihetkistä ja musiikista.

Sijoitettu toiminta

Keväällä 2024 olemme saamassa uuden sosiaaliohjaajan, joka tekee työhönvalmennusta. Sosiaaliohjaaja toimii Länsi-Säkylän toimintakeskuksen alaisuudessa. Sosiaaliohjaaja työskentelee Säkylän, Euran ja Eurajoen sijoitetun toiminnan asiakkaiden kanssa.

Sijoitettu toiminta on yrityksissä ”mittatilauksena” järjestettyä työtä, joka vastaa henkilön suorituskykyä ja muita edellytyksiä. Sijoitettu toiminta ei ole työsuhteista palkkatyötä vaan kuntoutustavoitteista asiakassuhteeseen perustuvaa toimintaa. Työhönvalmennusta voi saada myös, kun tarvitsee tukea avoimille markkinoille työllistymiseen. Työhönvalmennuksessa sosiaaliohjaaja tukee ja ohjaa asiakasta hänen tarpeidensa mukaan. Sijoitetun toiminnan sosiaaliohjaaja tarjoaa tukea myös työnantajalle asiakkaan työskentelyyn liittyvissä asioissa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat