Bodrum Kebab
Bodrum Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)165177168159
Liikevaihdon muutos %-2,9%7,3%-5,1%-5,4%
Liiketulos (tuhatta euroa)-16271522
Käyttökate %-9,7%15,1%8,9%13,8%
Liikevoitto %-9,7%15,1%8,9%13,8%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-16241111
Henkilöstö11
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Bodrum OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1993Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
RiihimäkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0–0,2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kebab-ravintola (päätoimiala)
Ravintola
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
56102 Kahvila-ravintolatLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 19.4.1993
Työnantajarekisteri: 24.2.1993
Kaupparekisteri: 24.2.1993
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Bodrum Kebab on perustettu vuonna 1993. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Riihimäki, ja pääasiallinen toimiala Kebab-ravintola. Yhtiön toimitusjohtaja on Mehmet Sükrü Özgün.

Yhtiön toinen toimiala on ravintola.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Bodrum Oy.

Yhtiön Bodrum Kebab liikevaihto oli 159 tuhatta ja tilikauden tulos 11 tuhatta. Liikevaihto laski 5,4%. Liikevoittoprosentti oli 13,8%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.

12/2022 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 1 työntekijä.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä.

Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Mehmet Sükrü Özgün, toimitusjohtaja (8/2020), hallituksen jäsen (8/2020)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat