Lidhults Keittiöt
Sivutoimipaikka, Nanova Oy Ab
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
LAADUKKAAT KEITTIÖT SUOMEN TURUSTA!

TEEMME UNELMAKEITTIÖSI!

Lidhults toimii kunnioittaen perinteitä, tunteella käsityötä kohtaan ja uteliaisuudella.

Suunnittelemme, valmistamme ja myymme keittiö-, kylpyhuone- ja säilytystiloja, jotka takaavat asiakkaan unelmat ja toiveet.

Peili-ovemme valmistetaan massiivipuusta ja voit myös valita massiivikehykset. Valikoima on suuri ja yhdistät tarpeen ja maun mukaan. Yhdessä voimme sopeuttaa, muuttaa, tarkentaa ja tehdä viisaita ratkaisuja niin, että siitä tulee juuri sellainen kuin haluat.

Jälleenmyyjämme ovat koulutettuja auttamaan sinua, joten PYYDÄ TARJOUS!

Saatte meiltä:

  • Klassiset keittiöt

  • Modernit keittiöt

  • Kylpyhuonekalusteet

  • Kylpyhuoneen säilytyskalusteet

Lidhultsilla on yli 75 vuoden kokemus laadukkaiden keittiöiden valmistamisesta. Olemme perheyritys, jolla on juuret ja sydän Smålandin metsissä.

Lidhults perustettiin vuonna 1944, tai Bröderna Jonsson, kuten yritystä alusta lähtien kutsuttiin. Vuodesta 1957 lähtien olemme keskittyneet täysin keittiöiden valmistukseen. Nykyään yrityksessä on noin 30 työntekijää ja vähittäiskauppiaita 15.Lidhults rakentaa aina keittiöt, kylpyhuoneet ja varastot, jotka on mukautettu toiveisiin, tarpeisiin ja makuun. Pitäisikö se olla huvila, huoneisto, mökki tai toimisto, ei ole väliä meille. Kaikki kalusteet ovat täysin sovitettuja leveydelle, korkeudelle ja syvyydelle.

LiikeideaLidhults toimii perinteitä kunnioittaen, käsityön tunteella ja uteliaisuudella uudesta. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme keittiö-, kylpyhuone- ja säilytystiloja, jotka toteuttavat asiakkaan unelmat ja toiveet.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat