Kotitalkkarit
Sivutoimipaikka, Toimistotalkkarit Oy
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Kotitalkkarit tarjoaa erilaisia kotipalveluita niin yhden hengen talouksille kuin isommille perheillekin. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä ja korkealaatuista palvelua ottaen huomioon kunkin asiakkaan erityistarpeet. Palvelumme ovat suunnattu lähinnä Espoossa ja Kauniaisissa asuville, mutta muuallakin Pääkaupunkiseudulla asuvien kannattaa ottaa yhteyttä. Maksuttoman kotikäynnin yhteydessä määritellään ja sovitaan kullekin asiakkaalle parhaiten sopiva palvelukokonaisuus.
Lomatalkkari- palvelumme on uudentyyppinen palvelu, jonka ansiosta voit huoletta lomailla, hoidamme nurmikon leikkauksen, kukkien kastelun, postilaatikon tyhjennyksen yms. puolestasi. Loman jälkeen voit palata kotiin ilman huolta kertyneistä kotitöistä.
Talvilomalla hoidamme lumityöt puolestasi, jolloin piha näyttää asutulta ja pääset lomasi jälkeen aurattuun pihaan.
Kotitalkkarit hoitaa kaikenlaiset kotityöt kuten varastojen siivoukset ja roskien poiskuljetukset, kierrätys ja esim. lemmikkieläinten ruokinnan lomienne aikana. Suoritamme erilaiset pihatyöt kuten nurmikon leikkaus ja uusiminen, haravointi, polttopuiden teko, puiden ja pensaiden leikkaukset ja istutukset, kukkien kastelu, terassien ja terassikalusteiden pesu ja hoito, lumityöt jne. Lisäksi teemme pieniä kodin remonttihommia ja kiinteistönhoitoa, esim. aidan tai terassin korjaus tai rakentaminen, panelointi, listojen asentaminen, maalaus, huonekalujen/ kalusteiden kokoaminen, taulujen ja verhotankojen yms. asennus, lamppujen ja sulakkeiden vaihto jne.
Ota yhteyttä ja kysy lisää, kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Olemme joustava ja palveleva kotimainen yritys. Palvelemme kaikissa kotitalouksien arkeen liittyvissä askareissa, mikäli sinulla ei ole aikaa tai työkaluja töiden suorittamiseen tai tarvitset muuten apua arjen pyörittämiseen.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat