Lappeenrannan Kiinteistöhuolto
Sivutoimipaikka, Normi-Yhtiöt Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Paikallista kiinteistöhuoltoa Lappeenrannassa!

Lappeenrannan Kiinteistöhuolto tarjoaa kattavaa kiinteistöhuoltopalvelua taloyhtiöille. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että kiinteistönne pysyy hyvässä kunnossa sekä ulkoa että sisältä päin.

Toimintamme kattaa monipuolisen valikoiman palveluita, jotka auttavat ylläpitämään kiinteistönne arvoa ja viihtyisyyttä. Pihalla suoritamme koneurakointia, johon sisältyy esimerkiksi lumenluonti ja muut pihatyöt. Tavoitteenamme on pitää piha-alueet turvallisina ja siisteinä kaikkina vuodenaikoina.

Sisätilojen osalta tarjoamme siivouspalveluita, jotka pitävät yhteiset tilat puhtaina ja viihtyisinä. Huolehdimme päivittäisestä siivouksesta sekä syvemmistä puhdistuksista tarpeen mukaan. Lisäksi tekninen huoltomme kattaa erilaiset kiinteistön tekniset järjestelmät ja laitteet. Huolehdimme niiden säännöllisestä ylläpidosta, tarkastuksista ja tarvittaessa myös korjauksista.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia ja luotettavia palveluita. Ymmärrämme, että jokaisella taloyhtiöllä on omat tarpeensa ja toiveensa, ja pyrimme aina löytämään parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Panostamme hyvään kommunikointiin ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa, jotta voimme tarjota räätälöityjä ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Yrityksemme arvot perustuvat laatuun, ammattitaitoon ja asiakaslähtöisyyteen. Haluamme olla luotettava ja pitkäaikainen kumppani taloyhtiöillenne, joka auttaa teitä pitämään kiinteistönne parhaassa mahdollisessa kunnossa. Oli kyse sitten pihan kunnossapidosta tai sisätilojen puhtaanapidosta, voitte luottaa meihin.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja miten voimme auttaa juuri teidän taloyhtiötänne.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat