Kirjastoautot
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Tampereen kirjastoautot Kosmos ja Kustaa palvelevat päivisin koulujen ja päiväkotien väkeä ja iltaisin kaikenikäisiä kuntalaisia. Poikkeuksista pyritään ilmoittamaan Tampereen kaupunginkirjaston verkkosivulla sekä kirjastoautojen Facebook-sivulla.

Aineisto ja varaukset Näet myös kirjastoautojen aineiston PIKI-verkkokirjastossa teosten saatavuudessa. Aineistoa voi varata. Voit valita Kosmos- tai Kustaa-kirjastoauton myös varausten (ja seutuvarausten) noutopaikaksi. Kirjastoautojen henkilökunta auttaa sinua mielellään varausasioissa.

Palautukset Voit palauttaa kirjastoautoista lainattua aineistoa muihin Tampereen kaupunginkirjaston toimipaikkoihin maksutta. Myös muista toimipisteistä lainattuja aineistoja voi palauttaa maksutta kirjastoautoon.

Kosmos Avaruusteeman mukaisesti nimensä ja ulkoasunsa saanut kirjastoauto Kosmos astui palvelukseen tammikuussa 2021. Se on ensimmäinen kuorma-autoalustalle rakennettu kirjastoauto Tampereella. Kirjastoauton näyttävän kuvituksen on tehnyt Nora Surojegin.

Kustaa Värikäs kirjastoauto Kustaa otettiin käyttöön vuonna 2009. Kustaa sai nimensä Tampereen kaupungin perustajan mukaan.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat