Kirjaston kotipalvelut
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Kirjaston kotipalvelut tuovat kirjaston palvelut kotiisi, jos terveydentilasi tai korkea ikäsi on esteenä kirjastokäynneille. Kotipalvelut hoitavat kirjastoasioinnin puolestasi ja lähettävät kirjakassin kotiovellesi asti.

Kirjaston kotipalvelut toimittavat kirjaston aineistoa ja ohjelmapalveluita myös päivä- ja ryhmätoimintaan sekä asumis- ja hoivapalveluihin.

Yksityishenkilöt:

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisesta kirjallisuudesta, musiikista tai elokuvista pidät. Valitse aineisto itse tai anna meidän suositella. Kokoamme toiveesi ja lähetämme ne kirjastokassissa kotiovellesi sovittuna päivänä. Noin kuukauden kuluttua soitamme tai lähetämme sähköpostia ja kyselemme uusia toiveita. Kuljetusliike hoitaa kirjastokassien vaihtamisen. Kirjaston palvelut ovat sinulle maksuttomia.

Ryhmätoiminta ja asumispalvelut:

Ota yhteyttä ja kerro millaisia kirjastopalveluita tarvitset. Tarjoamme kokoelmia, jotka sisältävät mm. kirjallisuutta, musiikkia, elokuvia. Laina-aika on noin kolme kuukautta. Kuljetukset hoitaa kuljetusliike. Palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Kirjastopalveluita varten yksikössä tulee olla nimetty vastuuhenkilö.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat