Messukylän kirjasto
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Messukylän vireä ja viihtyisä kirjasto palvelee Ristinarkulla alueen asukkaita, kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja. Kirjasto sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Takahuhdin yläkoulu.

Kirjastossa on tarjolla lehtiä, kirjoja, musiikkia, elokuvia ja muita aineistoja, joihin voit tutustua paikan päällä tai lainata kotiin. Kirjaston tiloissa voit opiskella, harrastaa ja oleskella. Kirjastossa on käytössäsi tietokoneita ja monilaite, jolla voit tulostaa, kopioida ja skannata. Lisäksi kirjastossa toimii Seutu Wireless -langaton verkko, johon kirjautumalla voit käyttää kirjaston e-palveluita kirjastossa myös omalla laitteellasi.

Messukylän kirjastossa on hiljainen 30 hengen lukutila, jonka voi varata kokouskäyttöön. Kirjastosta voi varata myös näyttelytilaa tai näyttelyvitriinin.

Omatoimikirjasto avoinna aamusta iltaan Messukylän kirjasto on omatoimikirjasto, jota voit käyttää myös perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Laajoina omatoimiaukioloaikoina kirjaston ovet aukeavat PIKI-kirjastokortilla ja sen tunnusluvulla.

Kirjastossa ei ole omatoimiaukioloaikoina henkilökuntaa, mutta voit lainata ja palauttaa automaateilla, käyttää tietokonetta, lukea lehtiä ja vaikkapa työskennellä tai kokoustaa kirjaston tiloissa.

Kirjastossa on itsepalvelu aamutunteina ma–pe klo 8–11. Itsepalveluaikoina ovet ovat avoinna, mutta kirjastossa asioidaan itsepalveluna.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat