Mäntyharjun Kone-Sähkö Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Mäntyharjun Kone-Sähkö KyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1989Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
MäntyharjuLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kodintekniikka (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43210 SähköasennusLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 27.6.1988
Työnantajarekisteri: 1.6.1988
Kaupparekisteri: 15.3.1989
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
AEG Braun Bosch Digiality Electrolux Finnsat Fujitsu-Siemens Gram Hoover-Helkama HP Humax JVC LG Lapetek Miele Moccamaster OBH-Nordica Olympus Nokia Philips Panasonic Rosenlew Samsung Siemens Sony Upo Toshiba Volta Tcl
Tietoa yhtiöstä

Mäntyharjun Kone-Sähkö Ky on perustettu vuonna 1989. Se on kommandiittiyhtiö, jonka kotipaikka on Mäntyharju, ja pääasiallinen toimiala Kodintekniikka. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Mäntyharjun Konesähkö Ky on yhdistetty Tekniset- kodinkonekoneliike ja Elektria -myymälä loistavien liikenneyhteyksien varrella Mäntyharjun keskustassa.
Tervetuloa asioimaan tuttuun ja palvelevaan liikkeeseemme, josta löydät suomalaiseen kotiin sopivat kodintekniikan tuotteet sekä saat ammattitaitoiset sähköalan palvelut!
Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman kodintekniikkaa kodinkoneista viihde-elektroniikkaan, tietokoneisiin ja puhelimiin asti. Meiltä saat energiatehokkaat jääkaapit ja pakastimet sekä imurit ja pesukoneet - kaikenkokoisia televisioita ja erilaisia elektroniikkatarvikkeita ja musiikkilaitteita unohtamatta.
Tarjoamme asiakkaillemme myös sähköalan kattavat palvelut sähkötuotteista ja -tarvikkeista aina sähkösuunnitteluun ja toteutukseen asti. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityistaloudet kuin myös yritykset sekä asunto-osakeyhtiöt ja isännöitsijät.
Palvelemme asiakkaitamme kattavasti, kaikenlaisissa sähkösuunnitteluun ja sähkötöihin liittyvissä asioissa. Yleisimpiä työkohteitamme ovat kerrostalot, omakoti- ja rivitalot, paritalot sekä erilaiset liike- ja toimistorakennukset. Ota yhteyttä tai tule käymään niin palvelemme.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat