Koiranpuro Oy
Yritystiedot
Virallinen nimi
Koiranpuro OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2020Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
JoensuuLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Koirahoitola (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96090 Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 6.12.2020
Kaupparekisteri: 15.12.2020
Työnantajarekisteri: 6.12.2020
Verohallinnon perustiedot: 15.12.2020
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 6.12.2020
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Koiranpuro Oy on perustettu vuonna 2020. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Joensuu, ja pääasiallinen toimiala Koirahoitola. Yhtiön toimitusjohtaja on Essi Elina Veronika Marttila.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri

Vapautta koiralle ja omistajalle
Koiranpuro on paikka, jossa koirat saavat olla koiria. Koiranpuron alue sijaitsee Enossa ja muodostuu valtavasta metsäaitauksesta, hauskasta virikeaitauksesta, sekä alueen sydämestä, Koiranpuron hoitopaikasta. Kaikki Koiranpuron alueet on suunniteltu koirien hyvinvointia ja onnellisuutta ajatellen. Jokaista aluetta kiertää 1,5-1,8m korkea aita, joka mahdollistaa koirille vapaan ja turvallisen liikkumisen ja puuhastelun. Metsä- ja virikeaitaukset ovat vuokrattavissa yksityiseen käyttöön joko yksin tai porukassa. Hoitopaikassa taas lemmikkiäsi hoidetaan kuin yhtä perheenjäsenistä. Koiranpuro on koirien oma maailma, jossa ne saavat toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistään.
Ulkoilua koiran ehdoilla, omassa rauhassa
Koirametsä on 8 hehtaarin kokoinen aidattu metsäalue, jossa sekä koira että omistaja pääsevät nauttimaan rentouttavasta ulkoilusta omassa rauhassa luonnon keskellä. Koiralle Koirametsä tarjoaa vapaata spurttailua, tonkimista ja nuuhkuttelua, kun taas omistajalle metsä tarjoaa rennon ulkoilumahdollisuuden vailla hihnoja. Alueena Koirametsä on riittoisa, ja tutkittavia polkuja ja reittejä riittää pidemmäksikin aikaa. Vapaus tuo hyvinvointia ja mahdollistaa mielekkään tekemisen.
Kepposlandia
Kepposlandia on 1,5 hehtaarin kokoinen aitaus, josta löytyy karvakorville monenlaista virikettä ja puuhaa. Kepposlandia tarjoaa koiramaisia mahdollisuuksia kaivaa, kiipeillä, tasapainoilla, ryömiä, haistella ja juosta vailla päämäärää. Täältä koirasi lähtee kotiin takuulla tyytyväisen väsyneenä.
Hoitopaikka
Olemme häkitön koirahoitola. Hoitopaikan pihamaa on noin ¾ hehtaarin kokoinen, ja sitä kiertää 1,5m korkea aita. Koirasi saa siis hoitopaikassa nauttia vapaasta ulkoilusta ja puuhailusta pihamaalla vaikka useamman tunnin päivässä, toki koiran omilla ehdoilla ja turvallisuus edellä. Hoitopaikassa koirat majoittuvat sisätiloissa ja saavat olla mukana perheen arjessa, kuten perheenjäsenien kuulukin. Olipa hoitojakso lyhyt tai pitkä, pyritään siitä tekemään sekä koiralle että omistajalle mahdollisimman stressitön ja turvallinen. Meillä koirasi saa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa, sillä otamme hoitoon vain muutaman koiran kerrallaan.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Essi Elina Veronika Marttila, toimitusjohtaja (12/2020), hallituksen jäsen (12/2020)
  • Hallitus
  • Matti Juhani Lindholm, hallituksen puheenjohtaja (12/2020)
  • Kati Anne Elisa Kortelainen, hallituksen varajäsen (12/2020)
  • Janne Markus Lindholm, hallituksen varajäsen (12/2020)
Lähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin ja hallituksen jäsenet kaksi yhdessä

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat