Joen Pesutekniikka Oy
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)155281515637
Liikevaihdon muutos %81,3%83,3%23,7%
Liiketulos (tuhatta euroa)30327751
Käyttökate %23,2%17,1%22,8%14%
Liikevoitto %19,4%11,1%14,8%8%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)24246728
Henkilöstö8
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
JOEN PESUTEKNIIKKA OYLähde: YTJ
Aputoiminimet
Joen Pikimiehet
Joensuun Asfalttihuolto
Joensuun DesinfektiopalveluLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
JoensuuLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Siivouspalvelu (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
81220 Muu rakennus- ja teollisuussiivousLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 3.1.2019
Verohallinnon perustiedot: 26.2.2019
Työnantajarekisteri: 1.4.2019
Kaupparekisteri: 25.2.2019
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.4.2019
Lähde: YTJ
Yrityskuvaus

Joen Pesutekniikka Oy on Pohjois-Karjalan alueella toimiva yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman ammattitaitoisia ja luotettavia siivouspalveluita erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä raivaussiivous, vesi- ja viemärivahinko-, palovahinko- sekä nokisiivous, rikospaikkasiivous, rakennustyömaan vahingot tai muut puhdistustarpeet, meillä on tarvittava osaaminen ja välineet tehtävien hoitamiseen.

Tunnemme erilaiset tilanteet ja tarpeet, joten voit luottaa siihen, että ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii tehtävistä tehokkaasti ja huolellisesti. Meillä on laaja kokemus erityyppisistä puhdistuksista ja vahinkojen käsittelystä, ja käytämme nykyaikaisia menetelmiä ja laitteita varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Joen Pesutekniikka tarjoaa myös erikoispalveluita, kuten kalmasiivousta, hajunpoistoa, öljy- ja polttoainevahinkojen käsittelyä, pölyvahinkojen puhdistusta, otsonointia, desinfiointia sekä kuivajää- ja raepuhalluksia. Näiden palveluiden avulla voimme käsitellä erilaisia haastavia tilanteita ja varmistaa tilojen, pintojen ja materiaalien perusteellisen ja ammattimaisen puhdistuksen.

Kiinteistöjen, tuotantotilojen ja teollisuuden puhdistus: Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista puhdistuspalvelua kiinteistöille, tuotantotiloille ja teollisuudenalalle. Huolehdimme tilojen siisteydestä ja hygieniasta erilaisissa ympäristöissä.

Julkisivu- ja kattopesut: Suoritamme julkisivujen ja kattojen pesuja. Käytämme tehokkaita puhdistusmenetelmiä, jotka poistavat likaa, sammalta, homeita ja muita epäpuhtauksia rakennusten ulkopinnoilta.

Yläpöly- ja palokuormien poistot: Tarjoamme palveluita, joilla poistetaan korkealla olevaa pölyä ja vähennetään palokuormia. Näin varmistetaan tilojen turvallisuus ja puhtaus.

Ikkunoiden pesut ja ikkunanpesu-urakat: Tarjoamme ikkunoiden pesua niin pienille kuin suurillekin kiinteistöille. Teemme myös ikkunanpesu-urakoita, joissa huolehdimme koko rakennuksen ikkunoiden puhdistuksesta.

Korkeiden ikkunoiden pesu: Erikoistumme korkeiden ikkunoiden pesuun ja tarjoamme turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja korkeiden rakennusten ikkunoiden puhdistukseen.

Suurkeittiöiden syväpesut: Tarjoamme syväpuhdistuspalveluita suurkeittiöille. Huolehdimme hygieniatasosta ja poistamme rasva- ja ruoanjäämiä, jotka voivat aiheuttaa terveysriskejä.

Höyrypesut: Käytämme höyrypesua erilaisten pintojen puhdistukseen. Höyry puhdistaa tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti esimerkiksi keittiöitä, kylpyhuoneita ja muita likaisia alueita.

Liukuportaiden pesut: Tarjoamme liukuportaiden puhdistuspalveluita, joiden avulla pidetään huolta liukuportaiden turvallisuudesta ja hygieniasta. Poistamme likaa ja epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa liukastumisvaaran.

Kuivajääpuhallukset, hiekkapuhallukset, laserpuhdistukset: Tarjoamme erilaisia puhdistusmenetelmiä erityisiin tarpeisiin. Kuivajääpuhalluksella poistetaan pinttynyttä likaa, hiekkapuhallus soveltuu erilaisten pintojen puhdistukseen ja laserpuhdistus on tarkka ja tehokas menetelmä mm. lian, maalin ja ruosteen poistoon eri pinnoilta.

Panostamme palvelumme laatuun ja luotettavuuteen. Toimimme nopeasti ja tehokkaasti, jotta voimme auttaa asiakkaitamme palauttamaan tilat ja materiaalit niiden alkuperäiseen kuntoon mahdollisimman pian.

Kun tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua, ota meihin yhteyttä.

Meillä on 24/7 päivystyspalvelu. Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Markku Antero Hokkanen, toimitusjohtaja (2/2019), hallituksen jäsen (6/2023), nimenkirjoitusoikeutettu (2/2021)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot