Koneurakointi Laineaho
Sivutoimipaikka, Kierrätys Laineaho
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Koneurakointi. Pihanrakennus Lappeenranta.

Laineaho Oy on monialainen lappeenrantalainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan metallinkierrätyksen, kuljetus- ja vaihtolavapalveluiden, koneurakoinnin, talvikunnossapidon, kiinteistönhoidon sekä rakentamisen ja remontoinnin saralla. Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen ja tehokkaaseen palveluun, jonka mahdollistavat raudanlujat ammattilaiset, nykyaikainen ja monipuolinen kalusto sekä vuosien käytännön kokemus.

KONEURAKOINTI Etsitkö osaavaa tekijää, joka voisi tehdä talosi perustukset, kaivaa salaojan tai huolehtia pihasi viherrakentamisesta? Laineaho Oy tarjoaa koneurakoinnin ja viherrakentamisen palvelut tehokkaalla kalustolla ja osaavin ottein Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu niin yrityksiä kuin esimerkiksi yksityisiä kotitalouksiakin monenlaisine tarpeineen.

TALVIKUNNOSSAPITO Laineaho Oy on myös nopeasti apunasi, kun keli muuttuu talviseksi ja sataa lunta. Tarjoamme kattavat talvikunnossapidon palvelut yhden katon alta. Toteutamme mm. lumityöt, hiekoitukset ja lumensiirrot luotettavasti ja vuosien kokemuksella niin yrityksille, taloyhtiöille kuin yksityisille kotitalouksille Lappeenrannan alueella. Solmimme mielellämme kanssasi koko talvikauden kestävän ja tarpeisiisi räätälöidyn sopimuksen, mutta voit kysyä meitä apuun myös yksittäisiin tarpeisiin.

KIINTEISTÖNHOITO Laineaho Oy tarjoaa lisäksi monipuolista kiinteistönhoitoa Lappeenrannassa. Hoidamme niin nurmikonleikkuut ja harjaukset kuin talvikunnossapidonkin osaavin ottein. Kun annat kiinteistönhoidon käsiimme, sinun ei tarvitse käyttää itse aikaa piha-alueiden turvallisuudesta ja toimivuudesta huolehtimiseen.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat