Kultatähti verkkokauppa
Sivutoimipaikka, Kultatähti Kauhava
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kello- ja Kultasepänliike
Kultatähti on luotettava ja laaadukas kultasepänliike. Laajoista koru-
ja kellovalikoimistamme löydät helposti tuotteen itselle tai lahjaksi.Kihlasormukset liittyvät suomalaiseen elämään. Kihla on avioliittolupaus. Siihen täytyy suhtautua vakavasti. Siksi tarjoammekin vain korkealuokkasia kotimaisia kulta kihlasormuksia. Valitsemalla meiltä kihlat, voit luottaa siihen että ne kestävät läpi elämän.
Kaikenlaiset kellot löydät myös meiltä. Seinäkellot, herätyskellot, ajanottokellot. Ja tietenkin rannekellot. Valikoimassamme on erittäin laaja erilaista rannekelloa. Rannekelloissa on mallistoa laidasta laitaan.
Tendikkäistä, ajankohtaisista brändeistä kelloihin joka seuraa sinua läpi elämän. Seiko, Leijona, Maserati, Gant, Guess, Police, Casio, Hanowa, Diesel, Boccia, Festina, Citizen Eco-Drive, Kapten & Son, Thomas Sabo, Nomination, Boss, Tommy Hillfiger Anna koru lahjaksi! Mikä onkaan henkilökohtaisempi kuin koru jos on saajan iholla. Kalevala Koru, Lumoava, Finnfeelings, GoldStar, SilverStar, Guess, Kohinoor, Nomination korut, Hillfiger. Paristonvaihdot, kaiverrus, korjasutyöt, kastelahjat. Kohinoor timaanttisormukset. Sandberg timanttisormukset Festive timanttikorut
Näytä koko yrityskuvaus
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat