Itäkeskuksen Kultakoru
Porin Itäkeskuksen Kultakoru Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/022021/022022/022023/02
Liikevaihto (tuhatta euroa)493410465469
Liikevaihdon muutos %9,1%-16,8%13,4%0,9%
Liiketulos (tuhatta euroa)21272445
Käyttökate %4,3%6,5%5,2%9,6%
Liikevoitto %4,3%6,5%5,2%9,6%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)16231839
Henkilöstö3333
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Porin Itäkeskuksen Kultakoru OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
PoriLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Korut ja kellot (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47770 Kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 26.9.2002
Verohallinnon perustiedot: 15.7.2002
Työnantajarekisteri: 1.7.2002
Kaupparekisteri: 9.8.2002
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.7.2002
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Citizen, Gant, Juliet Timanttikorut, Lumoava, Festive, Kohinoor, Leijona, Leijona Swiss, Roamer, Tommy Hilfiger, Seiko, Casio, JM-smart Älykellot, Lempikoru, Beat of love, Silver Bar
Yrityskuvaus

Itäkeskuksen Kultakoru on täyden palvelun ja monipuolisen valikoiman kultasepänliike. Liikkeemme sijaitsee Porin Mikkolassa Itäkeskuksen Prismassa.

Liikkeessämme on edustettuna kattava valikoima korkealaatuisia kelloja ja koruja. Mallistossamme on myös useita laatumerkkejä ja yksilöllisiä koruja, joita löydät ainoastaan meiltä. Halusitpa päivittää tai korjata korujasi tai suunnitella oman unelmiesi korun, meiltä saat kaikki kultasepänliikkeen palvelut. Kaiverruspalvelu ja ammattitaitoisen kellosepän palvelut ovat myös käytettävissäsi.

Palvelut

  • Kultasepänpalvelut:

Haluaisitko korjata tai päivittää vanhan korusi? Meillä on kaiken kattava korjauspalvelu, johon voit aina luottaa. Haluaisitko valmistuttaa yksilöllisen sormuksen tai unelmiesi korun? Käytettävissäsi on monipuolinen valmistustekniikka, joka takaa korkean laadun ja loistavan lopputuloksen. Kerro meille minkälaisen korun haluat, niin me valmistamme sen sinulle

  • Kellosepän palvelut:

Loppuiko kellostasi paristo? Meiltä löytyy hetkessä apu! Jätä kellosi paristonvaihtoon ja käy sillä aikaa vaikka ostoksilla. Palatessasi voit noutaa toimivan kellosi liikkeestämme. Samalla saat tietoa kellosi kunnosta ja vastauksia sinua askarruttaneisiin kysymyksiin. Arvokello tai perintökello kannattaa aina korjata. Korjaamme kellosi aina huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

  • Kaiverruspalvelut:

Nopeat ja kauniit kaiverrukset ovat valttejamme – saat peruskaiverrukset jopa odottaessasi. Käytettävissäsi on nykyaikainen tietokoneohjattu konekaiverrus, joka mahdollistaa mm. logon kaiverruksen haluamaasi tuotteeseen. Logo voidaan myös tallentaa myöhempää käyttöä varten. Jos keräät pöytähopeasarjaa kummilapsellesi, voit tehdä oman tallenteen nimelläsi ja saat aina samanlaisen kaiverruksen tuotteisiin. Meiltä saat myös perinteiset käsinkaiverrukset lasiin, kultaan, hopeaan, tinaan sekä moniin muihin materiaaleihin.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat