Kukka- ja hautauspalvelu Mika Kinnunen Ky
Kukkakauppa ja Hautauspalvelu Mika Kinnunen Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kukkakauppa ja Hautauspalvelu Mika Kinnunen KyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
LapinlahtiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kukkakauppa (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96030 Hautaustoimistojen palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 19.9.1983
Työnantajarekisteri: 1.9.1983
Kaupparekisteri: 9.2.1984
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
SHT-Tukku Oy, Kaavin Kivi Oy
Täyden palvelun kukka- ja hautauspalvelu

Täyden palvelun kukka- ja hautauspalvelu Lapinlahdella

Palvelemme Teitä ammattitaidolla elämänne eri tilanteissa. Tarjoamme täyden palvelun kukka- ja hautauspalvelua Lapinlahdella, Varpaisjärvellä ja lähialueilla, jo neljännessä sukupolvessa. Hautaustoimistomme palvelevat Lapinlahden ja Varpaisjärven toimipisteissä. Käytettävissänne on myös pitopalvelu ja juhlahuoneisto kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Meiltä löydän kukat juhlaan ja arkeen, iloon ja suruun. Toimitamme kukkatervehdykset Lapinlahden sekä Varpaisjärven alueelle. Ota yhteyttä ja tervetuloa liikkeeseemme!

Juhlahuoneisto

120-paikkaisella juhlahuoneistollamme voidaan viettää juhlia, muistotilaisuuksia, kokouksia ja yrityskoulutuksia. Somistamme tarvittaessa juhlahuoneistomme teille sopivaksi. Kylmäkonein ilmastoidulla salillamme on A-oikeudet ja audiovisuaaliset laitteet käytössänne. Liikkeellämme on suuntaa antavia ruokalistaehdotelmia, joista voimme muokata Teille mieluisen.

Pitopalvelu

Järjestämme tilaisuuksia ja juhlia asiakkaan haluamissa paikkoissa. Toimimme täyden palvelun pitopalveluna: hoidamme juhlien järjestämisen suunnittelusta tilojen loppusiivoukseen. Olivatpa juhlanne ristiäiset, häät, kokoukset, pikkujoulut, sukujuhlat tai muistotilaisuus, henkilökuntamme auttaa ja opastaa juhlien suunnittelussa.

Kotileivonta

Leivomme tilauksesta kotileivonnaisia käyttäen mahdollisimman vähän teollisia raaka-aineita. Valmistamme täytekakut, voileipäkakut, piirakat, kahvikakut ja muut leivonnaiset. Tilausruokapalvelu huolehtii tarjoiluista, olipa kyse yhden hengen tai suuren porukan kestitsemisestä. Hoidamme myös maastoruokailut - ideoi oma tilaisuutesi!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat