Kuljetus Laineaho
Sivutoimipaikka, Kierrätys Laineaho
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kuljetus- ja nostopalvelut Lappeeranta.

Laineaho Oy on monialainen lappeenrantalainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan metallinkierrätyksen, kuljetus- ja vaihtolavapalveluiden, koneurakoinnin, talvikunnossapidon, kiinteistönhoidon sekä rakentamisen ja remontoinnin saralla. Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen ja tehokkaaseen palveluun, jonka mahdollistavat raudanlujat ammattilaiset, nykyaikainen ja monipuolinen kalusto sekä vuosien käytännön kokemus.

KULJETUSPALVELUT Meiltä saat laadukkaat kuljetuspalvelut joihin kuuluvat romunoudot; noudamme veloituksetta suuremmat erät romumetallia ja romuautot Lappeenrannassa ja lähialueilla. Hoidamme yhteiskunnalliset vastuut mallikkaasti ja asianmukaisesti. Meillä on jäte- ja ympäristölain mukaiset luvat ja tarjoamme kierrätykseen liittyen kaikki tarvittavat asiakirjat jäteraportoinnista kirjanpitoon, kuten myös esimerkiksi romunoutoja tehdessämme yritystoimijoilta. Meidän kauttamme tilatun jätepalvelun osalta, voi olla aina täysin varma jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä kaikkien palveluidemme osalta.

Kattavat kuljetuspalvelut käsittävät myös pienemmät noudot, kuten esimerkiksi rikkoutuneiden kodinkoneiden noudot, toimistojen ATK-romut ja palvelemme kaikissa kierrätykseen liittyvissä asioissa. Toimitamme keräysastiat eri jakeille. Tarjoamme sähköiset raportointipalvelut, joiden avulla yrityksesi voi raportoida omat jätteensä kätevästi. Toimitamme kaikki tarvittavat asiakirjat palvelusta. Etunamme on lyhyet vasteajat, koska pystymme toimimaan pienen yrityksen joustavuudella. Toimitamme tarpeidenne mukaan vaihtolavat, siirtolavat, roskalavat joko jatkuviin tai yksittäisiin tarpeisiin.

NOSTURIPALVELUT Monipuolinen palvelutarjontamme kattaa myös laaja-alaiset nosturipalvelut, joita toimitamme kuormaus- ja kahmarinostureilla varustetuilla kuorma-autoillamme. Nosturipalvelumme käsittää mm. asennus- ja huoltonostot, kappaletavarakuljetukset, tavaratoimitukset, risukuljetukset, suursäkkien nostot, maa- ja kiviaineksien levitystyöt sekä jätenoudot. Palvelumme on apunasi, kun tavaraa tai materiaalia tulee nostaa ja/tai kuljettaa paikasta A paikkaan B luotettavasti ja ammattitaidolla. Toimimme Lappeenrannasta käsin ja palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Etelä-Karjalan alueella, mutta tarvittaessa palvelemme koko Suomen alueella!

VAIHTOLAVAT Meiltä löydät erittäin suuren valikoiman erikokoisia vaihtolavoja, jotka soveltuvat moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi:

roskalava siivouksiin roska- ja lajittelulavat rakennustyömaille asunto- ja toimitilatyhjennykset maa- ja kiviaineskuljetukset risujen ja jätteiden keräys romunkeräys.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat