Pianonkuljetus Wulff
Sivutoimipaikka, Lasifix
Toimipaikat
Päätoimipaikka
  • Lasifix
    Aallonhalkoja 9 c60, 00540 Helsinki

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Raskaiden esineiden kuljetuspalvelu Uudellamaalla

Olemme ammattitaitoinen kuljetusyritys, joka erikoistuu pianojen ja muiden raskaiden tavaroiden kuljettamiseen Uudenmaan alueella. Kuljetamme mm. pianot, flyygelit, cembalot, muut soittimet, jääkaapit, hellat, kassakaapit, asekaapit, lämpöpumput, huonekalut, takkasydämet, kivitasot, ja monet muut esineet.

Ymmärrämme, että nämä esineet ovat usein arvokkaita, herkkiä tai hankalia kuljettaa. Siksi tarjoamme ammattitaitoisen ja luotettavan kuljetuspalvelun varmistaaksemme, että tavarat saapuvat turvallisesti ja vahingoittumattomina määränpäähänsä. Varmistamme aina, että kuljetettavat tavarat ovat hyvin suojattuja ja turvallisesti sidottu matkan aikana.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi tarjoamme ystävällistä ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Meiltä voit odottaa aikataulussa pysymistä, luotettavuutta ja huolellisuutta jokaisessa kuljetuksessa. Panostamme korkealaatuiseen työhön ja varmistamme, että kuljetusprosessi sujuu sujuvasti ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset ammattitaitoista ja vastuullista kuljetuspalvelua raskaille tavaroille. Voit luottaa kuljetukseemme ja sinulle jää aikaa keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat