Kultatähti Hyllykallio
Sivutoimipaikka, Kultatähti Kauhava
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kultatähti -Se loistaa kaikille!

Kultatähti on luotettava ja laadukas kultasepänliike. Laajoista koru- ja kellovalikoimistamme löydät helposti tuotteen itselle tai lahjaksi. Kihlasormukset liittyvät suomalaiseen elämään. Kihla on avioliittolupaus. Siihen täytyy suhtautua vakavasti. Siksi tarjoammekin vain korkealuokkaosia kotimaisia kulta kihlasormuksia. Valitsemalla meiltä kihlat, voit luottaa siihen että ne kestävät läpi elämän.

Kaikenlaiset kellot löydät myös meiltä. Seinäkellot, herätyskellot, ajanottokellot. Ja tietenkin rannekellot. Valikoimassamme on erittäin laaja erilaista rannekelloa. Rannekelloissa on mallistoa laidasta laitaan.

Trendikkäistä, ajankohtaisista brändeistä kelloihin joka seuraa sinua läpi elämän. Seiko, Leijona, Maserati, Gant, Guess, Police, Casio, Hanowa, Michael Korss, Boccia, Festina, Citizen Eco-Drive, Thomas Sabo, Nomination, Aarni rannekellot. Tommy Hillfiger Anna koru lahjaksi! Mikä onkaan henkilökohtaisempi kuin koru jos on saajan iholla. Lumoava, Finnfeelings, GoldStar, SilverStar, Guess, Sif Jacobs, Kohinoor, Nomination korut, Tommy Hillfiger. Paristonvaihdot, kaiverrus, korjaustyöt, kastelahjat.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat