Taidekeskus Puustelli
Sivutoimipaikka, Kemijärven kaupungintalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 22...
Lähde: Fonecta-konserni
Kaupunki, joka tekee luonnostaan onnelliseksi

Kemijärven Särkikankaalla sijaitseva arvokas vanha Puustellin pihapiiri on taiteesta ja järvenrantamiljööstä kiinnostuneiden kulttuurimatkailijoiden käyntikohde. Alun perin Puustelli rakennettiin metsänhoitaja Johan Gebhardin virkataloksi Pöyliöjärven rantaan v. 1865. Johan Gebhardin pojasta Hannes Gebhardista tuli myöhemmin Suomen osuustoimintaliikkeen perustaja. Puustellin alueeseen kuuluu juhlahuoneistoksi kunnostettu virkatalo, makasiini ja puuveistosten näyttelyhalli.

Veistosnäyttelyyn on koottu kattava otos Kuvanveistoviikon veistoksista. Esillä olevat veistokset antavat hyvän kuvan puuveistotaiteen erilaisista tyylisuunnista ympäri maailmaa. Ryhmille Puustellin näyttely on avoinna tilauksesta läpi vuoden. Näyttelyhalli on vanha uiton venevaja, joka on siirretty Puustellin pihaan. Veistoksia on sijoitettu runsaasti ympäri kaupunkia sisälle liiketiloihin ja mm. Kuumaniemen lammen ulkoilureitin varrelle.

Puustellin arvokas virkatalo on entisöity kauniisti, kalustettu kustavilaisin kalustein. Talon edustalla ja ympäristössä on useita kuvanveistoviikoilla valmistuneita puuveistoksia.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot