DiakonTerveys Lääkäri- ja terveyspalvelut
Sivutoimipaikka, Diakon Palvelut Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 14...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Lääkäri- ja terveyspalvelut
DiakonTerveyden lääkärit ovat kokeneita geriatreja, yleislääketieteen erikoislääkäreitä ja yleislääkäreitä. Voit tulla lääkärin vastaanotolle DiakonTerveyden Kuntoutuskeskukseen tai tilata lääkärin kotikäynnille. Muististaan huolestuneet voivat tulla muistineuvolaan muistitutkimuksiin. Monipuolisia kotisairaanhoidon palveluita on tarjolla Porissa, Ulvilassa, Raumalla sekä lähikunnissa.
Muistineuvola
Muistineuvola auttaa erilaisissa muistiongelmissa. Palveluihin kuuluvat neuvonnan lisäksi muistiongelmien selvitys, seuranta ja kuntoutus.
Muistineuvolassa on mahdollista tehdä muistitilanteesta laaja selvitys ja kartoittaa arjessa selviytymistä. Neuvolasta voidaan myös konsultoida geriatria ja ohjata hänen vastaanotolleen. Muistineuvolasta voidaan tehdä myös kotikäyntejä.
Sotiemme veteraanien palvelut
DiakonTerveydellä on monipuolisia palveluita sotiemme veteraaneille sekä heidän puolisoilleen ja leskilleen. Yksilölliset neuvontapalvelut, kotiapu ja erilaiset kuntoutuspalvelut edistävät veteraanien kotona selviytymistä. DiakonTerveyden Veljeskodissa on mahdollista asua kodinomaisesti elämän loppuun asti.
Sosiaaliohjaus
Yksilöllistä palveluneuvontaa kotona asumisen tueksi kaikille ikäihmisille. Sosiaaliohjaajamme auttavat esimerkiksi erilaisten hakemusten täyttämisessä, palveluiden järjestämisessä sekä tekevät tarvittaessa kartoituskäyntejä kotiin.
Sosiaaliohjaajan vastaanotto toimii DiakonTerveyden Kuntoutuskeskuksessa, Metsämiehenkatu 2 G, Pori
Kuntoutuskeskus
Monipuoliset ja laadukkaat terveyttä ja toimintakykyä parantavat kuntoutuspalvelumme on tarkoitettu kaikenikäisille. Suunnittelemme kuntoutusjakson sisällön ja pituuden kuntoutujien tarpeiden mukaan. Kuntoutuspalveluita on tarjolla sekä laitos- että päiväkuntoutuksena. Toimimme myös mm. Kelan vaikeavammaisten lääkinnällisen avoterapian ja harkinnanvaraisten kuntoutuskurssien palveluntuottajana.
Tutustu erilaisiin kuntoutuspalveluihimme:
  • Kuntoutus- ja hoitojaksot
  • Kelan kuntoutus
  • Geriatrinen selvitysjakso
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat