Esko Ripaoja tmi
Yritystiedot
Virallinen nimi
Esko Ripaoja tmiLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2015Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
JuvaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Lääkäri tai lääkärikeskus (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86220 Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 4.6.2015
Verohallinnon perustiedot: 4.6.2015
Kaupparekisteri: 23.6.2020 Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Esko Ripaoja tmi on perustettu vuonna 2015. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Juva, ja pääasiallinen toimiala Lääkäri tai lääkärikeskus. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Esko Ripaoja tmi tarjoaa lääkärin vastaanoton vaivattomasti etäyhteydellä. Etälääkärin vastaanotolla saat hoidettua asiasi nopeasti ja helposti kotoa käsin, suoraan ja turvallisesti lääkärin kanssa keskustellen. Palvelemme Kainuun ja Etelä-Savon asiakkaita Nuutilanmäen toimipisteeltämme käsin.

Etänä toteutettu lääkärin vastaanotto soveltuu kenelle tahansa, jolle lääkärikäynti on turvallisempaa hoitaa kotoa käsin, tai helpompaa esimerkiksi pitkien välimatkojen vuoksi. Täällä hoidat helposti asiasi, kuten sairasloman, reseptien uusimisen (ei PKV-lääkkeitä), hoidon tarpeen arvioinnin ja erilaisten todistusten tai arviointien laatimisen.

Tarjoamme mahdollisuuden myös lääkärin koti- ja mökkikäynteihin Kainuun sekö Etelä-Savon alueella. Kotikäynti on silloin paras vaihtoehtoesimerkiksi silloin, kun etäyhteys ei toimi kunnolla. Ole meihin yhteydessä ja kerro tarpeestasi, kotikäynnit sovitaan aina tapauskohtaisesti. Myös fyysinen vastaanotto onnistuu toimipisteellämme Nuutilanmäellä.

Kirurgisten tautien erikoislääkäri

Kirurgisten tautien erikoislääkäri Esko Ripaoja on perehtynyt tapaturmiin, urheiluvammoihin sekä muuhun urheilulääketieteeseen ja reuman hoitoon. Kaikkiin näihin sekä muihin yleiskirurgisiin sairauksiin liittyvät todistukset sekä arvioinnit, kuten eläkelausunnot, invaliditeetit ja tapaturmien jatkohoidon arvioiminen on mahdollista hoitaa etävastaanotolla. Etälääkäriltä saat nopeasti ja vaivattomasti ohjeet vaivasi jatkohoitoon ilman lääkärivastaanotolle siirtymistä ja hoitoon jonottamista. Saat lääkäriltä myös suosituksen parhaasta mahdollisesti jatkohoidon tarjoajasta.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat