Lvi-Palvelu Kipinä Oy
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)447326367288
Liikevaihdon muutos %-34,4%-27,1%12,6%-21,5%
Liiketulos (tuhatta euroa)6-4360-18
Käyttökate %3,6%-10,4%17,8%-4,9%
Liikevoitto %1,3%-12,8%16,2%-6,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)3-4549-11
Henkilöstö211
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
LVI-Palvelu Kipinä OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
ProdutecLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2013Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
LVI-alan työt (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43220 Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennusLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.12.2013
Verohallinnon perustiedot: 11.12.2013
Työnantajarekisteri: 1.12.2013
Kaupparekisteri: 6.8.2021
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.12.2013
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Hanakat, Watman, Wavin, Pipelife, Fresh Ventilation, Velco, Puzer, Allaway, Savo, Vilpe, Climecon, Paroc, Enervent, Vallox, Grundfos, Uponor, Ouman, Ariterm, Purus, Vieser, Rej Design, Blanco, Franke, Sanka, Villeroy & Boch, Gustavsberg, Polaria, Ido, Panasonic, Mitsubishi, Sharp, Midea, Nibe, Purmo, Onnline, Haato, Jäspi, Hansgrohe, Oras
Tietoa yhtiöstä

Lvi-Palvelu Kipinä Oy on perustettu vuonna 2013. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala LVI-alan työt. Yhtiön toimitusjohtaja on Olli Eerikki Immonen.

Yhtiön Lvi-Palvelu Kipinä Oy liikevaihto oli 288 tuhatta ja tilikauden tulos -11 tuhatta. Liikevaihto laski 21,5%. Liikevoittoprosentti oli -6,3%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.

12/2022 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 1 työntekijä. Työntekijämäärä pysyi samana verrattuna edelliseen tilikauteen.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

LVI-palvelu Kipinä − kaikki tarvitsemasi LVI-työt ammattitaidolla
Kun tarvitset takuulla laadukkaasti toteutettua, luotettavaa LVI-palvelua, ota yhteyttä LVI-palvelu Kipinään. Meiltä saat kaikki LVI-työt aina asennuksista huoltoon ja korjauksiin; voit tilata meiltä esimerkiksi pientalojen uudis- ja korjaustyöt, huoneistoremonttien asennukset sekä taloyhtiöiden korjausasennukset. Kaikki pienet ja isommatkin urakat, muutostyöt ja peruskorjaukset onnistuvat kanssamme helposti ja ilman turhaa päänvaivaa asiakkaalle. Toimintaamme ohjaa korkean laadun lisäksi toimitusvarmuus ja aikataulujen pitäminen; teemme sen, mitä lupaamme.
Olemme osa Hanakat ketjua.
Organisaatiomme on kevyt, joten pystymme reagoimaan nopeasti kiireisiinkin työpyyntöihin ja palvelemaan sekä kotitalouksia että yrityksiä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Tarjoamme LVI-palvelut pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla osaavan ja alalle pätevöityneen henkilökunnan turvin. Työnsä osaava putkimies on painonsa arvoinen kullassa − ja tällä mittarilla mitattuna meidän yrityksemme voi erittäin hyvin. Tutustu palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme ja ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme olla parhaiten avuksi!
Hanakat – aina asiakkaan puolella
Hanakat on n. 80:n itsenäisen yrittäjän muodostama valtakunnan laajin LVI-myymäläketju. Asiantuntija, jonka tavoitteena on olla paikkakunnan johtava kuluttajille suunnattujen LVI-ratkaisujen ja kokonaispalveluiden toteuttaja.
Meillä on tahtotila: haluamme, että asiakkaidemme on helppoa asioida kanssamme. Siksi olemme tehneet asioinnista niin vaivatonta kuin mahdollista. Hän saa samasta paikasta niin oikeat tuotteet kuin niihin asiantuntevan asennuksen ja opastuksen.
Hanakoiden ajatuksena on, ettei se tarjoa vain tavaroita hyllystä vaan tutkii mitä asiakas tarvitsee, etsii hänelle yhdessä juuri sen oikean ratkaisun, nivouttaa sen aikataulullisesti kokonaisuuteen ja asentaa tarvittavat laitteet paikoilleen, käyttövalmiiksi. Näin asiakkaallemme syntyy selkeää säästöä edullisuuden lisäksi niin virheiden kuin ylimääräisten tavaroiden ostamisen välttämisestä, asioinnin vaivattomuudesta kuin energian käytön vähenemisestä.
Meille on tärkeää pitkäaikainen asiakkuussuhde. Olemme auttamassa aina, kun asiakkaamme tarvitsee apua. Ongelmien syntyessä tai tarpeiden ilmaantuessa hän tietää, mihin tulla. Ja kun laitteet alkavat tarvita huoltoa, hän tietää kenen puoleen kääntyä. Hän ei koskaan ole asiansa kanssa yksin.
Me tiedämme, että luottamus ansaitaan.
Höyrysulatus Palvelut Uudenmaan alueella
Höyrysulatus– OIKEA JA TURVALLINEN TAPA SULATTAA
Sulatamme vesijohdot, putkistot, viemärit, kaivot, rännit, pihat. Myös rakennuskohteiden sulatukset.
HÖYRYSULATUS ON OIKEA TAPA!
Jos huomaa vesiputken tai vesimittarin jäätyneen, sitä ei kannata lähteä sulattamaan itse, vaan sulatustyö kannattaa jättää lvi-alan ammattilaisen hoidettavaksi.
Ainoa oikea sulatustapa on höyrysulatus. LVI-alan ammattilainen osaa huolehtia paineiden purkautumisesta oikealla tavalla ja estää lisävahinkojen syntymisen sulatuksen yhteydessä.
Höyrysulatus Helsinki
Höyrysulatus Vantaa
Höyrysulatus Espoo
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat