Sisä-Suomen Talotekniikka
Sivutoimipaikka, Näsin Vesijohtoliike Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Sisä-Suomen Talotekniikka kuuluu LVISK-alan yhtiöön, jonka muut toimipisteet ovat Näsin Vesijohtoliike Oy Tampereella, Ähtärin Vesi- ja Lämpö Ähtärissä sekä KolmosputkiValkeakoskella. Yhtiön liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 80.
Noudatamme talotekniikkaurakoinnin laatu- ja ympäristöjärjestelmää.
LVI-urakointi
LVI-urakoinnissa painopisteemme on etenkin linjasaneerauksissa sekä kiinteistöjen vesi- ja viemärijohtoverkostojen uusimisessa. Vuositasolla peruskorjaamme n. 400-500 rivi- ja kerrostaloasuntoa joissa uusitaan mm. vesi-, ja viemärijohtoverkostot vesikalusteineen.
Tärkeä osaamisemme osa-alue ovat myös erilaiset lämpöjohtoverkostojen saneeraukset, joihin kuuluvat mm. lämpöjohtoputkien-, patteriventtiilien ja kaukolämpölaitteistojen uusimiset sekä lämpöjohtoverkostojen säätö- ja tasapainotustyöt. Kaukolämpöön kuuluvien lämmönsiirtimien & lämmönjakohuoneiden saneerauksia suoritamme n. 20 kpl/v.
Vahva ammattitaito ja osaaminen on ollut edellytys kasvavaan urakointiin. Asiakaskuntamme koostuu pienistä kuin isoista taloyhtiöistä, yksityisistä asiakkaista sekä julkisista rakennuttajista.
Kylmäurakointi
Tarjoamme Sisä-Suomen talotekniikassa kylmäurakoinnin palveluita, luokitus Y3. Olemme Suomen Kylmäliikkeiden Liiton Jäsenyritys: Valtuutettu Kylmäurakoitsija.
Projektipäällikkönä toimii Rainer Lahtinen, kylmäteknikko ja kokemus alalta jo 30 vuotta. Keskitymme lähinnä ilmanvaihdon jäähdytykseen tai yleensäkin työilman jäähdytykseen. Teemme toki muutakin kylmäurakointia esim. teknisten tilojen jäähdytys: ATK- ja sähkötilat.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat