Mäntyrinteen perhetukikeskus, Kuopio
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 211...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Toukola Toukola tuottaa lastensuojelulain mukaisia avo- ja sijaishuollonpalveluja 13-17-vuotiaille nuorille. Toukolassa on sijoitettuina nuoria avohuollon tukitoimena, kiireellisesti sijoitettuina sekä huostaanotettuina. Yksikössä selvitetään ja arvioidaan lastensuojelun tarpeessa olevan nuoren sekä hänen perheensä elämäntilannetta ja tuen tarvetta yhteistyössä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Sijoituksen aikana yksikkö vastaa pidempiaikaisesti sijoitetun nuoren kasvun ja kehityksen tukemisesta sekä toimii tiiviissä yhteistyössä nuoren perheen ja muun tarvittavan tukiverkoston sekä viranomaisverkoston kanssa.

Vesala Vesala tuottaa lastensuojelulain mukaisia avo- ja sijaishuollonpalveluja 3-12-vuotiaille lapsille. Vesalassa on sijoitettuina lapsia avohuollon tukitoimena, kiireellisesti sijoitettuina sekä huostaanotettuina. Yksikössä selvitetään ja arvioidaan lastensuojelun tarpeessa olevan lapsen sekä hänen perheensä elämäntilannetta ja tuen tarvetta yhteistyössä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Sijoituksen aikana yksikkö vastaa lapsen kasvun ja kehityksen tukemisesta sekä toimii tiiviissä yhteistyössä lapsen perheen ja muun tarvittavan tukiverkoston sekä viranomaisverkoston kanssa. Kyseessä on arvioiva yksikkö, missä sijoitusten kesto on lähtökohtaisesti lyhytaikainen.

Perhekriisiyksikkö Perhekriisiyksikkö tuottaa lastensuojelulain mukaisia avo- ja sijaishuollonpalveluja lapsille yhdessä perheen kanssa. Perhekriisiyksikköön on sijoitettuina lapsia avohuollon tukitoimena ja kiireellisesti sijoitettuina yhdessä perheen kanssa (vähintään yksi lapsen huoltaja). Yksikössä selvitetään ja arvioidaan lastensuojelun tarpeessa olevan lapsen sekä hänen perheensä elämäntilannetta ja tuen tarvetta yhteistyössä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Sijoituksen aikana yksikkö vastaa lapsen kasvun ja kehityksen tukemisesta sekä toimii tiiviissä yhteistyössä lapsen perheen ja muun tarvittavan tukiverkoston sekä viranomaisverkoston kanssa. Kyseessä on arvioiva yksikkö, missä sijoituksen kesto on alle kolme kuukautta.

Näytä koko yrityskuvaus