Uudenkoiviston vastaanottokoti
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Uudenkoiviston vastaanottokoti on 14-paikkainen lastensuojelulaitos, joka on tarkoitettu 13–17-vuotiaille lapsille. Uudenkoiviston vastaanottokodissa toimii kaksi yksikköä: Vastaanottoyksikkö ja Pätkis.

Vastaanottoyksikkö toimii päivystävänä yksikkönä ja on lyhytaikaisen ja kiireellisen sijoituksen tarpeessa oleville lapsille.

Toiminnan tavoitteena on kriisissä olevan lapsen pysäytys, tilanteen arviointi, hoito- ja kasvatustyö sekä jatkosuunnitelman laatiminen yhdessä lapsen, perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa. Vastaanottoyksikköön sijoittaessa, sosiaalityöntekijä on yhteydessä suoraan yksikköön.

Pätkis-yksikkö on suunnitelmallinen avohuollon tukitoimi, ja sinne tehtävät sijoitukset ovat kestoltaan enintään 3–6 kuukautta, jonka jälkeen lapsi siirtyy takaisin omaan kotiinsa tai toiseen sijoituspaikkaan. Pätkikselle tehtävä sijoitus eroaa vastaanottoyksikköön tehtävästä siinä, että se on aina rajattu, tuen tarvetta arvioiva ja kuntouttava jakso, joka järjestetään lapsen asiakassuunnitelmassa tarkoitetulla tavalla. Pätkikselle lasta sijoitetaan siten, että sosiaalityöntekijä on yhteydessä vastaavaan ohjaajan, ja lapsen tuloa yksikköön suunnitellaan yhteistyössä.

Ajoittain Pätkis-paikkaa ei ole heti vapaana ja tällöin sovitaan sosiaalityöntekijän kanssa siitä, jääkö lapsi jonottamaan paikkaa yksikköön.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat