Vaasan myymälä Espoo
Sivutoimipaikka, Vaasan Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka
  • Vaasan Oy
    Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 11...
Lähde: Fonecta-konserni
Suomalainen leipomoalan yritys
Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Tuotevalikoimamme koostuu leivistä ja leivonnaisista. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Isopaahto.
Olemme leiponeet Suomessa jo vuodesta 1849 lähtien ja olemmekin Suomen toiseksi vanhin leipomo. Leivomme paikallisesti kahdeksassa leipomossa, jotka sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Tampereella, Sastamalassa, Kouvolassa, Kotkassa ja Vantaalla.
Osa kansainvälistä leipomokonsernia
Kesäkuussa 2015 meistä tuli yrityskaupan seurauksena osa kansainvälistä leipomokonsernia, Lantmännen Unibakea, joka valmistaa sekä tuoreita että pakastettuja leipomotuotteita niin vähittäiskaupan kuin ravitsemuspalveluiden asiakkaille. Vaasan Oy valmistaa jatkossa vain tuoreita leipomotuotteita, sillä leivonnaispakasteliiketoimintamme sulautettiin osaksi sisaryritystämme Lantmännen Unibake Suomea 1.1.2016. Näkkileivät ja hapankorput –liiketoimintamme puolestaan yhdistyi 1.5.2016 osaksi Lantmännen Cerealiaa, jonka tuotevalikoimiin kuuluvat viljapohjaiset tuotteet kuten jauhot, aamiaishiutaleet, pasta sekä valmisateriat.
Lantmännen Unibake kuuluu 27 000 ruotsalaisen maanviljelijän omistamaan monialakonserniin Lantmänneniin, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialoilla. Yhdessä Lantmännenin kanssa panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen ja kannamme vastuumme koko toimitusketjussa pellosta pöytään.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat