- Y-tunnus 0970058-0 0970058-0
- 050 595 Näytä numero
- Unnaanmäentie 2, 36660 Laitikkala
- Hepolahdentie 5, 36660 Laitikkala
- Näytä aukioloajat
Liikevaihto
Tilikauden tulos
2020/02 | 2021/02 | 2022/02 | 2023/02 | |
---|---|---|---|---|
Liikevaihto (tuhatta euroa) | 433 | 366 | 309 | 373 |
Liikevaihdon muutos % | -6% | -15,5% | -15,6% | 20,7% |
Liiketulos (tuhatta euroa) | 18 | 5 | -2 | 28 |
Käyttökate % | 5,1% | 2,2% | 0% | 8,3% |
Liikevoitto % | 4,2% | 1,4% | -0,6% | 7,5% |
Tilikauden tulos (tuhatta euroa) | 22 | 13 | -9 | 30 |
Henkilöstö | 14 |
- Virallinen nimi
- Katajan Liha OyLähde: YTJ
- Yhtiömuoto
- OsakeyhtiöLähde: YTJ
- Kotipaikka
- PälkäneLähde: YTJ
- Yrityksen liikevaihtoluokka
- 0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
- Toimipaikan henkilöstöluokka
- 10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
- Toimialat
- Lihakauppa (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni - Toimialaluokitus (TOL2008)
- 10110 Teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely (pl. siipikarja)Lähde: YTJ
- Voimassa olevat rekisteröinnit
- Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1996
Verohallinnon perustiedot: 20.6.1994
Työnantajarekisteri: 1.8.2008
Kaupparekisteri: 8.6.1994
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994Lähde: YTJ
Lihatiskimme elää vuodenaikojen mukaan. Kesäisiin grillihetkiin tarjoamme tuoretta viljapossua eri muodoissa, kuten pihveinä, kyljyksinä, leikkeinä sekä marinadissa että ilman. Makkaravalikoimamme on myös laajempi kesäaikana. Uskomme, että makkaroistamme löytyy vaihtoehto joka makuun niin grillattavaksi, että muulla tavalla käytettäväksi. Syksyisin tarjoamme uuniin ja haudutukseen sopivat lihat ja joulun aikana tietenkin kinkut. Katajan Lihan maatilapalvaamo on toiminut Laitikkalassa Pälkäneellä vuodesta 1995. Lihanjalostus perustuu perinteisiin valmistustapoihin sekä kotimaisen laatulihan käyttöön raaka-aineena. Tuotteiden laadusta vastaa maatilan lihamestari Kari Kataja. Maatilapalvaamon tuotteita voi ostaa Kesän Maku maaseutumyymälästä. Maatilapalvaamo tarjoaa osaamistaan myös palveluna. Grillijuhlan palveluita ovat myös: palvattu sika ja grillisika juhlatilaisuuksiin. Kokonainen sika palvattuna on juhlien pääateria. Grillattu kokonainen possu ja savustettu sika ovat kesäjuhlan, grillijuhlan tai muun juhlatilaisuuden vetonauloja. Soita ja kysy lisää lihapalvelustamme!
- Toimitusjohtaja
- Kari Sakari Kataja, toimitusjohtaja (11/1998), hallituksen puheenjohtaja (11/1998)
- Sari-Sisko Maaria Kataja, toimitusjohtajan sijainen (11/1998), hallituksen jäsen (11/1998), prokuristi (11/1998)
- Hallituksen puheenjohtaja
- Kari Sakari Kataja, hallituksen puheenjohtaja (11/1998)
- Kari Kataja, Lihamestari040 010 Näytä numero
- KestiherkkuYlöjärvi
- Östergårds lantbruk
- Tilajäätelö ja Karjanhoitopalvelu Elina MäkinenPälkäne
- Suomen KasviöljytJanakkala
- Viini- & Puutarhatila PihamaaAsikkala
- LihakartanoLiperi