Ravintola Kaisla
Pitomesta Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Pitomesta KyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Ravintola KaislaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
KuopioLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Lounasravintola (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
56101 RavintolatLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 17.6.2011
Verohallinnon perustiedot: 27.6.2011
Työnantajarekisteri: 23.6.2011
Kaupparekisteri: 27.6.2011
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 17.6.2011
Lähde: YTJ
Lämpimästi tervetuloa!

Lämminhenkinen ravintola palvelee Tahkon matkailualueen sydämessä, ulkoilureittien varrella rinteitä vastapäätä. Ravintolassa on noin 50 asiakaspaikkaa hyvän ruuan ja tunnelman ystäville sekä tunnelmallinen, katettu patio tulisijoineen. Kesäkaudelle avaamme viime vuoden tapaan viihtyisän rantaterassin, johon on mukava pistäytyä vaikkapa suoraan rannalta tai ulkoilun lomassa. Avoinna olemme joka päivä vähintään klo 9.00-17.00 sekä tilauksesta muinakin aikoina. Tervetuloa viihtymään!

Lounasbuffet katetaan arkisin klo 10.30 – 15.00 ja viikonloppuisin 11.00 –.15.00

Ryhmiä palvemme myös ilmoitettujen aukioloaikojen ulkopuolella ja valikoimasta löytyy valmiita vaihtoehtoja niin perhejuhliin, illallisiin kuin yritystilaisuuksiinkin. Tutustu valmiisiin menuihimme, ota yhteyttä tai pistäydy paikan päälle tutustumaan. Lisätietoa löydät meidän kotisivuilta

Kaislan Catering

Kaislan Catering palvelee joustavasti koko Tahkon ja Nilsiän alueella, joten otathan yhteyttä mikäli tarvitset laadukasta ja lämminhenkistä Catering-palvelua tilaisuuteesi tai tapahtumaasi. Pitopalvelu ja tilaus- ja juhlapalvelumme räätälöi sinun tarpeisiin sopivat tarjottavat ja tarjoilun.

Lämpimästi tervetuloa Kaislaan, Tahkolle!

Paljuvuokraus

Valikoimassamme on 5 kpl Kiramin siirrettävää kylpypaljua, 3 kpl kylpypaljuja, joissa mahtuu kylpemään noin kuusi henkilöä kerrallaan ja 1 kpl pore-ledpalju sekä 1 kpl led-palju johon mahtuu kylpemään noin kuusi-kahdeksan henkilöä kerrallaan.

Paljun vuokraushinnat alk. 150 € / vuorokausi, sis. toimituksen Tahkolle, käyttöopastuksen, tarvikkeet sekä paljun pois noutamisen ja loppupesun. Palju lämpenee puilla noin 2,5 tunnissa.

Tarvittaessa voit tilata kauttamme lisämaksusta myös esimerkiksi polttopuut, paljun täytön, paljun ensilämmityksen tai kylpyvalmiin paljun. Otathan yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Anne Helena Joronen, toimitusjohtaja (6/2011), yhtiömies (6/2011)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat