Ravintola OnnenKivi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Ravintola Onnenkivi - Suomen Suurin Kyläkauppa
Ravintola OnnenKivi on rakennettu vanhaan kivinavettaan, joka sijaitsee Tavarapuodin yhteydessä. Paanukattoisen ravintolan kauniit seinäkivet on louhittu viime vuosisadan alussa käsin Tuurin peruskalliosta.
Ravintola OnnenKivestä saa kotiruokalounasta, joka sisältää alkusalaatin, keiton, lämpimän ruuan, kotiruokajuoman, leivät ja levitteet sekä jälkiruokakahvin ja piparin. Lisäksi tarjolla on erilaisia á la carte annoksia. Ravintolassa on myös baari, jossa on A-oikeudet. Asiakaspaikat jakautuvat ravintolassa kahteen kerrokseen. Ravintola OnnenKivessä voi järjestää myös erilaisia juhlia. Yläkerran parketilla on tanssittu niin häävalssit kuin otettu vastaan 50-vuotisonnitteluita. Isolla tanssiparketilla tanssahdellaan syksyllä ja keväällä Päivätanssien merkeissä joka keskiviikko. Kesäisin ravintolan asiakaspaikat laajentuvat kesäterassille, jossa on myös A-oikeudet.
Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on myynniltään Suomen toiseksi suurin. Pikkuruinen kyläkauppa on kasvanut huimasti vuosien varrella sekä kooltaan että valikoimaltaan ja kerännyt samalla ympärilleen kokonaisen kauppakylän - Tuurin alueella toimii yli 60 yritystä. Niiden joukossa on muun muassa kenkäkauppoja, vaateliikkeitä, sisustusliikkeitä, autoliikkeitä, Alko, apteekki, kultasepänliike, silmälasiliike, lääkäriasema sekä labyrinttimaailma. Kyläkaupan valikoimissa on 300 000 tuotetta, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotain.
Itse Kyläkauppa rakentuu samaan hiileen puhaltavista useista yksiköistä, joista jokainen tunnetaan omalla kyläkauppamaisella nimellään. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Taimimyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, OnnenKivi ja OnnenTähti ravintolat ja kahvilat, Liikenneasema OnnenLiekki sekä kaksi Kauppakatua ulkopuolisine yrittäjineen. Joulun aikaan Kyläkaupassa voi kierrellä myös Joulumaassa ja kesäaikaan Kesämaassa. Ravintolapalvelut tarjoavat laajan valikoiman herkutteluun: matkailija voi tehdä valintansa kolmen kahvilan, kahden grillin, pizzerian sekä ala carte-ravintolan maittavista annoksista.
Tervetuloa!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat