Helatalo / Kajaanin Lukko Oy
Kajaanin Lukko Oy
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)62213416
Käyttökate %
Liikevoitto %
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)42013314
Henkilöstö66
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kajaanin Lukko OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
HelataloLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
KajaaniLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Lukkoliike (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
46741 Työkalu- ja tarviketukkukauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 15.3.1978
Työnantajarekisteri: 1.1.1977
Kaupparekisteri: 5.11.1976
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Rollock, iLOQ, Cliq, Protec, Älylukko, Digiovi, Rosslare, Vanderbuilt, Siemens, Aliro, Aperio, Pulse, Yale, Doorman, Paradox, HHL, Primo, Diamantek, Kaba, Dorma, Dictator, Olikos, Sovella, Fiskars, Hovila, Pisla, Profile, Classic, Exec, Sento, Jablotron, DSC, Dahua, Björkboda, Boda, Abloy, Smedbo, Hani-tuote, Hani, Sanimex, Friedland, GWS Sovella
Palveleva lukkoliike ja helatukku

Helatalo Kajaanin Lukko Oy on Abloy- & iLOQ valtuutettu lukkoliike sekä Finanssialan (FA) hyväksymä rikosilmoitinliike ja lukkoliike. Toimimme aktiivisesti myös koko Suomen turvallisuusalan kehittämiseksi, ja yrityksemme on Suomen Turvaurakoitsijaliiton pitkäaikainen ja aktiivinen jäsen.

Luotettavuus on toimintamme peruslähtökohta. Uskomme, että osaava henkilökunta ja luottamukselliset, pitkät asiakassuhteet sekä sitoutuneen ammattihenkilöstön tinkimätön halu aitoon ja rehelliseen palveluun sekä toimitusvarmuuteen antavat vakaan perustan hyvälle ja kestävälle lukkoliike- ja helatukkutoiminnalle.

Turvallisuusalalla on kumppaniin voitava aina luottaa, suhdanteista riippumatta. Palvelemme asiakkaitamme jo toisessa polvessa, jatkuvasti ja aktiivisesti kehittyen, mutta samalla vahvoja ja vanhoja hyviä perinteitä arvokkaasti kunnioittaen.

Tuotevalikoimamme on laaja. Meiltä löytyvät heti varastosta mm. avaimet, lukitus, heloitus, vetimet, painikkeet, koukut, telineet, inva-apuvälineet, muovitulpat, valvontajärjestelmät sekä opasteet ja kilvet.

Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme kotipaikka on Kajaani. Keskeltä Suomea meidän on helppo toimittaa tavaraa ja tuotteita nopeasti joka puolelle Suomea.

Palvelemme sopimuksen mukaan myös näiden aikojen ulkopuolella mielellämme yksilöllisesti. Otathan yhteyttä jos et ehdi tai pääse aukioloaikana meille asioimaan!

Tukkumyynti

Tukkumyyntimme palvelee mm. rautakauppoja, puusepänliikkeitä, ovi- ikkuna- ja taloteollisuutta sekä muita lukitus- ja heloitusalan tuotteita tarvitsevia yrityksiä.

Hyvä logistinen sijaintimme Kajaanissa, keskellä Suomea takaa nopeat ja täsmälliset tuotetoimitukset joka suuntaan Kajaanin kattavasta varastostamme.

Vähittäismyynti

Myymälämme sijaitsee Kajaanin keskustan alueella, meille on helppo tulla asioimaan. Valmistamme ja toimitamme kaikenlaisia kiinteistöjen sekä kalustelukkojen avaimia sekä avaimia ajoneuvoihin.

Myymälästämme löytyy laajan lukitus- ja heloitustuotteiden valikoiman lisäksi kylpyhuonetarvikkeita, vaatekoukkuja, kaiverrettuja kilpiä, verhotarvikkeita, verhokiskoja, muovitulppia, kiinnitystarvikkeita sekä tukivetimiä ja apuvälineitä vammaisille ja vanhuksille.

Opastamme ja neuvomme mielellämme kiinteistöjen lukitus- ja heloitusasioissa ja teemme tarvittaessa veloituksetta turvatarkastuksia kiinteistöihin.

Päivystysmenettely

Pyrimme palvelemaan kiireellisissä tapauksissa myös tavallisten palveluaikojemme ulkopuolella.

Asennus- ja Huoltopalvelut

Koulutetut Abloy-valtuutetut lukkoseppämme ovat jatkuvan koulutuksen ansiosta monitaitoisia lukitus-, heloitus- ja turvallisuustekniikan osaajia. Käytössämme on neljä hyvin varusteltua huoltoautoa, joilla asentajamme palvelevat koko Kainuuta ja lähialueita. Koko henkilökuntamme on varustettu Poliisin myöntämillä Turvasuojaajakorteilla ja yrityksellämme on Turvallisuusalan Elinkeinolupa. Asiointi kanssamme on luottamuksellista ja turvallista.

Helatalosta koko helahoito

Helatalo Kajaanin Lukko Oy on vahva, paikallinen kiinteistöjen varusteiden, heloituksen, lukituksen ja turvatekniikan yritys Kajaanissa. Turvallisuutta tuomassa ja kiinteistöjen varustelua parantamassa Kainuussa ja lähialueilla olemme olleet jo vuodesta 1969, vuonna 2024 vietämme jo 55-vuotisjuhliamme.

Vähittäismyymälämme palvelee kuluttajia, rakentajia sekä huoltoliikkeitä Kajaanin keskustassa.

Nopea tukkumyyntimme ja kattava varastomme takaavat täsmälliset ja kattavat toimitukset ovi-, ikkuna- ja taloteollisuuteen sekä turvallisuusalan erikoisliikkeille ympäri maan.

Sijaintimme keskellä Suomea sekä monipuolinen varastovalikoimamme antavat loistavat logistiset mahdollisuudet lähetysten toimittamiseen nopeasti kaikkiin ilmansuuntiin.

Lukkoseppämme ovat monipuolisia turvatekniikan osaajia, joiden hyvin varustelluilla huoltoautoilla onnistuu mekaanisten ja sähköisten lukkojen asennusten ja huollon lisäksi myös kulunvalvonnan, portti- ja oviautomatiikan sekä kameravalvonnan ja rikosilmoitinjärjestelmien asennus- ja huoltotehtävät.

Tervetuloa palvelevaan erikoisliikkeeseemme tai ota yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat