Nurmitapetti Oy / Värisilmä
Nurmitapetti Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/122021/122022/122023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)2294257925542118
Liikevaihdon muutos %10%12,4%-1%-17,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)218152149-1
Käyttökate %10,1%6,6%6,7%0,8%
Liikevoitto %9,3%5,8%5,8%0%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)1691411298
Henkilöstö687
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Nurmitapetti OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
NurmijärviLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Maalikauppa, tapettikauppa (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47522 Maalien vähittäiskauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 16.6.1978
Työnantajarekisteri: 1.4.1978
Kaupparekisteri: 9.4.1976
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Harmony, Luja, Valtti, Woodex, Nordica Eko, Ultra Classic, Pika Teho, Nova 7, Bjelin, Timberwise, Kiilto, Tapetit.fi, Ardex, BoråsTapeter, Ceresit, Tikkurila, Värisilmä, Teknos, Virtasen Maalit
Sisustuksen ammattilainen!

Koti on maailman tärkein paikka, ota sisustusavuksesi ammattilainen. Tarjoamme parasta palvelua ja kumppanuutta kaikkiin pintoihin ja sisustamiseen. Autamme sisustamisessa oman kodin rakentajaa ja remontoijaa. Erikoisalaamme on kumppanuudet rakennusliikkeiden ja talotehtaiden kanssa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi toimitamme ammattitaidolla pintakäsittelyratkaisuja, kuten autonmaalaus, työkonemaalaus, teollinen puun ja metallin maalaus sekä lattioiden pinnoittaminen. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi. Palvelemme yli 100 vuoden alan kokemuksella luotettavasti.

Maalitohtori

Suunnitteletko talosi ulkomaalausta? Tiedätkö missä kunnossa ulkoverhous on tai millä maalityypillä talosi on aikaisemmin maalattu? Maalitohtori auttaa sinua kaikissa maalauskysymyksissä, niissä hankalissakin. Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja antaa suosituksen, minkälaisella käsittelyllä sinun kannattaa ulkomaalaus suorittaa. Maalitohtori tarkistaa myös, minkälaiset pohjatyöt on syytä tehdä ennen maalausta. Halutessasi maalitohtori voi tulla paikan päälle ja tehdä tarkan analyysin talosi maalatuista kohteista ulkotiloissa. Värisuunnittelu on tärkeä osa ulkomaalausprojektia. Halutessasi teemme myymälässä myös suosituksen käytettävistä sävyistä. Sävyvalintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. talon tyyli sekä aikaisempi sävy sekä ympäristö. Maalitohtorin kohdekäynti maksaa 50 € + matkakustannukset. Maalitohtorin palvelua saat vain Värisilmästä, luonnollisesti ilman ostovelvoitetta. Ota yhteyttä, niin Maalitohtorimme auttaa ratkaisemaan ongelmasi!

Värisuunnitteluapua ulkomaalaukseesi

Talon värisävyn valinta on iso ja pitkäikäinen päätös. Joskus voi olla vaikea kuvitella, miltä jokin sävy näyttää isolla pinnalla ja eri vuoden aikoina, eri valaistuksessa. Samalla pitäisi valita, millä sävyllä maalataan esim. sokkeli, räystäslaudat, ikkunanpuitteet, aita ja autotalli. Entäpä terassin värikäsittely? Sävylä suunnittelija auttaa sinua tekemään oikeat värivälinnat, joista voit olla ylpeä pitkään. Sävylä Ulkomaalien Värisuunnittelu-palvelun avulla löydät yhdessä asiantuntijan kanssa sopivat sävyt sekä oikeat tuotteet ulkomaalauskohteeseesi. Suunnittelija antaa Sinulle mukaasi värisuunnitelman , värimallit sekä kaksi koemaalipurkkia ja maalisivellintä koemaalausta varten. Koemaalattuasi kohteessa voit tehdä lopullisen päätöksen sävyvalinnoista. Sävylä-suunnittelija on Sinun tukenasi koko projektisi ajan. Suunnittelija antaa selkeät työohjeet sekä realistisen määräarvion tuotteille. Suunnittelijasi osaa kertoa myös mahdolliset referenssikohteet alueellasi. Sävylä- palvelun hinta on 49,90€ sisältäen värisuunnitelman, värimallit, koemaalipurkit (2kpl) sekä siveltimet (2kpl) koemaalausta varten. Suunnitelman mukaisen kaupan toteutuessa saat 30€ arvoisen etusetelin käytettäväksesi. Voit hyödyntää setelin joko heti tai säästää sen myöhempiä hankintojasi varten. Sävylä on palvelu, jonka saat vain Värisilmästä, luonnollisesti ilman ostovelvoitetta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle juuri oikean sävyinen koti!

Tunnetila-sisustuspalvelu

Kodin tuntu ei synny pelkistä pohjapiirroksista ja parkettineliöistä, tapettirullista tai maalitelan vedoista. Viihtyisä koti syntyy, kun näistä kaikista saadaan yhdistettyä asukkaan näköinen kokonaisuus. Tunnetila on sisustuspalvelu, jonka avulla luot omia toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin. Asiakkaanamme saat palvelukseesi koko projektin ajaksi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, joka auttaa sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Valitsemme budjettisi huomioon ottaen tarpeisiisi sopivat, toimivat sisustusmateriaalit. Ammattilaisen laatiman määrä- ja kustannuslaskelman avulla vältät ylimääräiset kustannukset. Laadi yhdessä suunnittelijan kanssa aikataulu sisustusprojektisi eri vaiheisiin. Saat Tunnetila-asiakkaana käyttöösi huonekortin, jossa säilytät kaikki tärkeät mitat, tuote- ja värisävytiedot. Tunnetila sisustuspalvelun hinta on 200€, joka hyvitetään takaisin, kun valittuja tuotteita tilataan Värisilmästä 2000 euron edestä. Tunnetila sisustuspalvelun saat vain Värisilmästä, luonnollisesti ilman ostovelvoitetta. Ota yhteyttä, niin tehdään sisustushaaveistasi totta!

Värisilmä PRO

Värisilmä PRO on pintamateriaalivalinnat suunni---- TEKSTI KATKAISTU EXCELIIN ----

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat