Tampereen Väripalvelu Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/082021/082022/082023/08
Liikevaihto (tuhatta euroa)381341336340
Liikevaihdon muutos %9,5%-10,5%-1,5%1,2%
Liiketulos (tuhatta euroa)221519-1
Käyttökate %6%4,7%5,9%-0,3%
Liikevoitto %5,8%4,4%5,6%-0,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)171115-1
Henkilöstö
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tampereen Väripalvelu OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
YlöjärviLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Maalit, lakat ja laitteet (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47522 Maalien vähittäiskauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 3.2.2009
Verohallinnon perustiedot: 25.9.2008
Kaupparekisteri: 9.9.2008
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.9.2008
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Suomen Luonnonmaalit, Basecolor-petsi, BioComb, Meguiar's, Fintex, Color Expert, Mirka, 3M, Nor-Maali, Coloria, Akzo Nobel, Standox, Osmo Color
Maalien ammattilainen

Tampereen Väripalvelu Oy on maalien vähittäismyymälä Pirkanmaalla, Tampereen Lielahdessa. Monipuoliseen maalivalikoimaamme kuuluvat automaalit sekä sisämaalit, ulkomaalit, petsit ja lakat kodin maalaukseen. Laadukkaat maalit ja huippuasiantunteva palvelu ovat valttejamme, syitä miksi asiakkaat palaavat Väripalveluun, kun ovat kerran kynnyksemme ylittäneet.

Meiltä löytyvät myös Nor-Maali Oy:n teollisuusmaalit teollisuuden vaativiinkin tarpeisiin. Nor-Maali Oy:n tuotteisiin kuuluvat muun muassa ruosteenestomaalit ja metalliteollisuuden tuotemaalit.

Laadukkaita maalejamme käyttävät niin yksityisasiakkaat kuin yrityksetkin. Yritysasiakkaita ovat esimerkiksi maalaamot ja metallipajat. Tule käymään tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Automaalit

Väripalvelu Oy myy laadukkaita Standox-automaaleja, lakkoja ja automaalaustarvikkeita Pirkanmaalla. Meiltä saat automaalit haluamassasi muodossa: spraypullossa, pensselipullossa tai irtomaalina. Saat automaalit myös haluamassasi koossa – maalitarpeidesi mukaisesti.

Kun ostat meiltä automaalin, saat aina asiantuntevaa opastusta auton maalaukseen ja mukaasi myös hyvät maalausohjeet.

VÄRINUMERON MÄÄRITTÄMINEN

Sävytämme automaalin autosi värinumeron mukaan. Meillä on liikkeessämme käytössä myös värimittari, jolla voidaan selvittää auton värinumero, jos se ei ole tiedossa tai kyseessä on vanha auto.

Sisä- ja ulkomaalit

Piristä kotisi ilmettä uudella maalipinnalla! Tampereen Väripalvelu Oy:stä saat niin sisämaalit kuin ulkomaalitkin kaikenkokoisiin kodin maalaustöihin. Kaikki rakennusmaalimme, sekä sisämaalit että ulkomaalit, ovat täysin pirkanmaalaisia. Vesiohenteiset maalimme toimittaa Nokialla vuodesta 2003 lähtien toiminut Coloria Oy. Liuotinohenteiset maalit valmistaa Kangasalla toimiva Fintex-­Tetrakem Oy.

Petsit ja lakat

Tampereen Väripalvelu Oy tarjoaa maalien lisäksi myös laadukkaat petsit ja lakat esimerkiksi kodin remontti- ja rakennustöihin. Valikoimastamme löytyvät Akzo Nobelin sekä pirkanmaalaisten Coloria Oy:n ja Fintex-Tetrakem Oy:n petsit ja lakat.

Teollisuusmaalit

Väripalvelu Oy:n maalivalikoimaan kuuluvat myös kotimaiset Nor-Maali Oy:n valmistamat teollisuusmaalit. Teollisuusmaalit on suunniteltu teollisuuskäyttöön. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi metalliteollisuuden tarpeisiin, betoni-, teräs- ja alumiinipinnoille sekä kaikenlaisiin teollisuustuotteisiin.

Lahtelaisen Nor-Maali Oy:n teollisuusmaalien valikoimaan kuuluvat muun muassa ruosteenestomaalit, metalliteollisuuden tuotemaalit ja täysin liuotteettomat polysiloksaanimaalit.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Rainer Rikhard Suomio, toimitusjohtaja (9/2014), hallituksen jäsen (9/2014)
  • Hallituksen puheenjohtaja
  • Tarja Anita Suomio, hallituksen puheenjohtaja (9/2014)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat