Kaivuu- ja pohjaurakointi Lassi Jalonen / Nosto & Kuljetus Jaloset
Kaivuu- ja pohjaurakointi Lassi Jalonen
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kaivuu- ja pohjaurakointi Lassi JalonenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
RaumaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Maanrakennus ja maansiirto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43120 Rakennuspaikan valmistelutyötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 19.11.1997
Työnantajarekisteri: 1.8.1996
Kaupparekisteri: 17.1.1996
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Hiab
Kuljetus- ja nostopalvelut, sekä maanrakennustyöt

Kaivuu- ja pohjaurakointi Lassi Jalonen / Nosto & Kuljetus Jaloset tarjoaa kuljetuspalvelut, nostopalvelut ja maanrakennustyöt luotettavasti asiakkaan tarpeen mukaan. Olemme satakuntalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus alasta. Yrityksen kotipaikka on Rauma, mutta toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Nosturipalvelut:

Tarjoamme laadukkaita laadukkaita nosturipalveluita nykyaikaisella kalustolla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä. Kalustonamme on 38, 80 ja 175 tonnimetrin kuorma-autoalustaiset asennusnosturit. Nosturit on varustettu henkilönostokoreilla, jolloin työskentelykorkeus on yli 30 metriä. Myös lasien nostot onnistuvat vaivattomasti ja turvallisesti imukuppinostimellamme. Toteutamme ammattitaidolla sekä pienet että raskaat ja vaativat nostourakat.

Kuljetuspalvelu & Erikoiskuljetus:

Aina eivät tavalliset kuljetusvälineet riitä. Tällöin tarvitaan erikoiskuljetuksia, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa sekä suunnittelussa että toteutuksessa. Meillä on runsaasti kokemusta niin erityisleveistä kuljetuksista kuin asioiden toimittamisesta hankaliin paikkoihin, esim. mökkiteiden päähän.

Kalustovalikoimastamme löytyvät lavetit sekä syväkuormausvaunut. Myös normaalit kappaletavarakuljetukset hoituvat kalustollamme. Kuljetusten lisäksi tarjoamme EKL-ohjausta Raumalla ja muualla Suomessa.

Maanrakennus:

Maanrakennuskohteita on monenlaisia ja jokaiseen sisältyy omat haasteensa. Yrityksen monipuolinen kalusto ja osaava henkilökunta vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Meillä on pitkä kokemus kaikenkokoisista maanrakennustöistä puutarhamaisemoinnista aina sähköasemien rakennukseen. Teemme kaikki työt sopimusten mukaan alusta loppuun, ja pohjatyöt saat meiltä avaimet käteen -periaatteella. Oli maanrakennustarpeesi sitten suuri tai pieni, lähellä tai kaukana, voit huoletta ottaa yhteyttä meihin, niin saat työn hoidettua tarkasti, kokemuksen tuomalla varmuudella ja tinkimättömällä ammattitaidolla ja -ylpeydellä.

Ota yhteyttä tai tutustu meihin tarkemmin kotisivuillamme!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot