Digiliekki Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)214
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)11
Käyttökate %6,9%
Liikevoitto %5,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)4
Henkilöstö1
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Digiliekki OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Jesse Ilmari PhotographyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
SipooLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Mainostoimisto (päätoimiala)
Valokuvaus
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
73111 MainostoimistotLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 8.8.2022
Verohallinnon perustiedot: 9.8.2022
Työnantajarekisteri: 8.8.2022
Kaupparekisteri: 9.8.2022
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 8.8.2022
Lähde: YTJ
Kuvat, Videot ja Digimarkkinointi

Digiliekki Oy

Suunnittelemme ja tuotamme videoita ja valokuvia yrityksen markkinoinnin käyttöön. Tietenkin sisällöntuottaminen sosiaalisen median kanaviin on yrityksemme yksi vahvuuksista. Kun haluatte kasvattaa yhteyden ottojen määrään, mutta aika opiskeluun ja suunnitelmalliseen tekemiseen ei riitä, anna ammattilaisten hoitaa, ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme olla teidän yrityksellenne hyödyksi!

VIDEOTUOTANTO

Video myy, oli kyse tarjouksen mukana lähetettävästä referenssivideosta, tuotekuvauksesta tai ammattilaisten etsinnässä käytettävässä työntekijätarinoista, me autamme suunnitellusta, toteutukseen. Laadukkaiden ja huolellisesti suunnitelluiden videotuotantojen avulla autamme yritystänne kasvamaan. Videoilla voidaan tukea myynnin kasvattamista, esitellä uutta tuotetta tai palvelua, kerätä liidejä tai auttaa löytämään oikeanlaiset osaajat oikeisiin rooleihin.

VALOKUVAUS

Valokuvat tuovat voimaa markkinointiinne, ja sanonta ''kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa'' pitää täysin paikkansa. Toteutamme asiakaslähtöisesti valokuvaukset yrityksenne tarpeisiin. Laadukkailla valokuvilla erotut kilpailijoista ja herätät huomiota markkinoinnissa. Tuodaan Teidän markkinointi uuteen eloon brändinne mukaisilla valokuvilla!

DIGIMARKKINOINTI

Sosiaalinen media yhdistää valokuvien, videoiden ja tekstien voiman ja saattaa yrityksenne sanoman yleisön kuuluviin. Nyt voitte keskittyä täysin siihen, mikä juuri teille on tärkeää - ja antaa meidän huolehtia kiinnostavan ja aktiivisen somebrändin toteuttamisesta.

Lisää konversioita? Yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä tai verkkokauppaostoja? Tuplaamalla verkkosivustovierailut oikean kohderyhmän vierailijoilla tuplaat myös nykyiset tuloksesi.

  • Google Ads - Google Ads tarjoaa tehokkaan alustan kohdennetulle mainonnalle. Se tavoittaa potentiaaliset asiakkaat hakutuloksissa ja näyttää mainokset relevantilla sisällöllä, maksimoiden konversion ja tulokset.
  • Hakukoneoptimointi - Hakukoneoptimointi parantaa verkkosivuston näkyvyyttä luonnollisissa hakutuloksissa. Oikeilla strategioilla ja avainsanoilla se houkuttelee enemmän liikennettä, parantaen sivuston asemaa ja kävijämäärää pitkällä aikavälillä.
  • SOME -markkinointi - Some-markkinointi hyödyntää sosiaalisen median kanavia brändin näkyvyyden kasvattamiseen. Olemme erikoistuneet erityisesti Facebookiin, Instagramiin, Linkediniin ja Tiktokiin.

Kotisivuiltamme löydätte yhteystietomme ja asiakkaidemme kommentteja työskentelystämme, olemme nuori ja osaava markkinointi toimisto valmiina tekemään parasta. Toivottavasti ollaan yhteydessä jo tänään!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat