Mainostyöt J.Ijäs Oy
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2021/122022/122023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)319364398
Liikevaihdon muutos %4,6%9,3%
Liiketulos (tuhatta euroa)-1344-6
Käyttökate %-4,1%12,1%-1,3%
Liikevoitto %-4,1%12,1%-1,5%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-1538-6
Henkilöstö323
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Mainostyöt J.Ijäs OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
ÄänekoskiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Mainostoimisto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
73119 Muu mainospalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 15.2.2021
Verohallinnon perustiedot: 26.1.2021
Työnantajarekisteri: 22.1.2021
Kaupparekisteri: 26.1.2021
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 22.1.2021
Lähde: YTJ
Mainonnan ja opastuksen moniosaajat

Tyytyväisten asiakkaiden mainostoimisto - Mainostyöt J.Ijäs Oy.

Olemme monipuolinen mainonnan ja opasteiden suunnittelua sekä käytännön toteutuksia tarjoava yritys Keski-Suomessa Äänekoskella. Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienet yritykset, yksityisasiakkaat ja yhteisöt. Meillä on vahva osaaminen mm. teippauksista, opastuksesta sekä kiinteistökalvotuksista, kilpailukykyisin hinnoin. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat homman sovitussa aikataulussa.

Ikkunateippaukset

Suunnittelemme ikkunateippauksen toiveidesi mukaisesti tai käytämme toimittamaasi valmista aineistoa. Teipit valmistamme laadukkaista materiaaleista ja ammattitaitoiset asentajamme hoitavat homman sovitussa aikataulussa.

Autoteippaukset

Mainosteippaus yrityksesi ajoneuvoon on kustannustehokas tapa hyödyntää liikkuvaa mainospintaa, sillä laadukkailla materiaaleilla tehdyt mainokset säilyvät autossa vuosia ja näkyvät siellä missä liikut. Teippaamme: henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot, työkoneet, raskaan kaluston jne.

Kyltit ja opasteet

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaista ja kestävistä materiaaleista erilaisia opasteita niin ulko- kuin sisäkäyttöön, myös asennettuna. Hyvin toteutettu ja sijoitettu kyltti herättää mielenkiinnon ja opastaa asiakkaan helposti perille tai luo turvallisuutta työpaikalla.

Ikkunakalvotukset

Toteutamme kiinteistöjen ikkunoiden ja lasien aurinko-, näkösuoja- ja turvakalvotuksia monien vuosien kokemuksella. Opastamme sinua oikean kalvon valinnassa!

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteella saa isoa näyttävyyttä mainontaan ja niiden käyttöä sovelletaan moniin eri kohteisiin. Meiltä saat suurkuvatulosteet eri tarpeisiin, myös asennettuna, mm.

  • banderollit eli mainoslakanat
  • julisteet
  • valokaappikalvot
  • roll-up kuvavuodat
  • canvas-tulosteet
  • muotoonleikatut 4-väritarrat
  • sisustuskuvat

Tarratekstit

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenkokoisia, -värisiä ja -muotoisia tarratekstejä. Tarramateriaaleista löytyy ns. kovaliimaisia pidempiaikaiseen käyttöön ja heikkoliimaisia lyhytkestoiseen merkintään. Tarroja valmistamme joko tarraleikkurilla tai tulostamalla. Tarraleikkurilla valmistetut tarrat tehdään läpivärjätystä teipistä, joka leikataan kirjaimiksi tai muodoiksi. Tarraleikkurilla tehdyissä teksteissä ei ole taustaa ja ne asennetaan kohteeseen siirtokalvon avulla. Tarroja valmistamme myös tulostamalla, jonka jälkeen ne voidaan leikata muotoon ja laminoida kulutusta kestäväksi.

Laserkaiverrus, Lasermerkkaus, Laserleikkaus

Laserkaiverruskoneella pystymme merkkaamaan ja leikkaamaan monipuolisesti erilaisia materiaaleja. Laser on kestävä sekä tarkka menetelmä, jolla työstettävään pintaan voidaan merkata tekstiä, logo tai valokuva. Lasermerkkaamme muovia, puuta, terästä, alumiinia, lasia jne. Laserleikkaamme muovi, puuta, vaneria, paperia, pahvia, akryylia jne. Huom! Emme pysty leikkaamaan alumiinia, terästä, kuparia jne.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat