Fonecta Turku
Sivutoimipaikka, Fonecta Helsinki
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja

Fonectan tehtävä on aina ollut auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa. Sanalla sanoen siis menestymään. Meillä on asiakkaina yli 30 000 suomalaista yritystä sadoilta eri toimialoilta. Tunnemme yritykset ja niiden tarpeet kokoon, toimialaan tai paikkakuntaan katsomatta. Tänä päivänä olemme etulinjassa auttamassa suomalaisia yrityksiä menestymään ja ratkomassa heidän yksilöllisiä, moninaisia digitaalisen markkinoinnin haasteitaan.

Meitä tavataan tituleerata Suomen suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin taloksi. Sellaiseksi ei muututa yhdessä yössä – eikä varsinkaan yksin. Siksi olemme valinneet kumppaneiksi maailman johtavia kohdennetun markkinoinnin alustoja, kuten LinkedIn, Facebook, Google, Mono ja Yext. Haistelemme myös jatkuvasti uusia yhteistyökuvioita, niin meiltä kuin maailmalta.

Yhteiset onnistumiset ovat meille ainoa tapa ansaita luottamus maan johtavana digimarkkinoinnin tekijänä. Asiakkaidemme kasvutarinoiden ansiosta uskallamme luvata, että olemme oikea kumppani kaikenkokoisille yrityksille – erityisesti niille, jotka haluavat kasvaa.

Tarjoamme yrityksille mm. seuraavia palveluita:

Kotisivut yritykselle
Fonecta Kontakti ja maineenhallinta
Google-mainonta
LinkedIn-mainonta
Hakukoneoptimointi
Facebook-mainonta
Ohjelmallinen ostaminen
Chat-palvelu
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Myynti
Palvelut & Operaatiot
ICT
Muut käyttäjät katsoivat