Caravanlandia Oy Lempäälä
Sivutoimipaikka, Caravanlandia Oy Kokkola
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Parasta on hyvä matka

Aloita elämys käymällä liikkeessämme Kokkolassa tai Lempäälässä tai ottamalla yhteyttä meihin. Saat hyväksi kehuttua palveluamme, joka on alusta asti perustunut reiluun ja rehelliseen kaupankäyntiin. Meille on tärkeää, että kaupanteko on molemmille osapuolille helppo ja mukava tapahtuma. Korostamme palvelun tärkeyttä niin myynnissä kuin huollossamme. Hyvällä työmotivaatiolla luomme mukavan ilmapiirin, jotta sinun on mukava tulla tutustumaan ajoneuvoihin ja tarvikevalikoimiimme. Meille caravanlandialaisille tärkeintä on hyvä matka. Tiesithän, että meidän kanssa onnistuu kaupankäynti myös täysin etänä. Hoidamme kaiken paperityön sähköisesti ja voimme toimittaa ajoneuvon juuri sinun haluamaasi paikkaan.

Laajasti tunnetut huoltopalvelut

Huoltomme on koettu hyväksi laajalla alueella ja asiakkaita käy pitkienkin matkojen takaa. Meillä hoituvat asunto-osan huoltojen lisäksi myös moottorin alustahuollot. Vakuutusyhtiöt ovat saaneet huollostamme luotettavan yhteistyökumppanin isompien kolarivaurioiden yllättäessä. Huollon ajaksi voit edullisesti varata sijaisauton. Saatavilla yli 15 000 tuotteen tarvikevalikoima

Saksalaista laatua ja suomalaista yhteistyötä

Matkailuautojen ja -vaunujen merkkivalikoimaamme kuuluvat vahvat ja perinteiset saksalaiset Hymer, Bürstner, Dethleffs ja Sunlight. Sekä uusimpana matkailuavaunujen markkinajohtajat Adria ja Kabe.

Tuodessamme maahan vain vahvoja matkailuautomerkkejä, varmistamme, että ajoneuvojen huolto- ja varaosatoimitukset hoituvat luotettavasti vuosienkin kuluttua. Merkkien valmistajat ovat taloudellisesti vakaalla pohjalla toimivia perinteisiä perheyrityksiä.

Liikeessämme on jatkuvasti yli 300 uuden- ja käytetyn matkailuajoneuvon valikoima. Pidämme myös näyttelyitä useasti vuodessa. Seuraa tiedotuksiamme Facebookissa. Laajasti tunnetut huoltopalvelut

Huoltomme on koettu hyväksi laajalla alueella ja asiakkaita käy pitkienkin matkojen takaa. Meillä hoituvat asunto-osan huoltojen lisäksi myös moottorin alustahuollot. Vakuutusyhtiöt ovat saaneet huollostamme luotettavan yhteistyökumppanin isompien kolarivaurioiden yllättäessä. Huollon ajaksi voit edullisesti varata sijaisauton. Saatavilla yli 15 000 tuotteen tarvikevalikoima Pääyhteistyökumppanina toimimme saksalaisen Reimon kanssa, joka toimittaa meille suurimman osan laadukkaista tarvikkeista.

Saksalaista laatua ja suomalaista yhteistyötä

Matkailuautojen ja -vaunujen merkkivalikoimaamme kuuluvat vahvat ja perinteiset saksalaiset Hymer, Bürstner, Dethleffs ja Sunlight. Sekä matkailuvaunuissa markkinajohtaja Kabe ja Adria.

Tuodessamme maahan vain vahvoja saksalaisia matkailuautomerkkejä, varmistamme, että ajoneuvojen huolto- ja varaosatoimitukset hoituvat luotettavasti vuosienkin kuluttua. Merkkien valmistajat ovat taloudellisesti vakaalla pohjalla toimivia perinteisiä perheyrityksiä.

Liikeessämme on jatkuvasti yli 200 uuden- ja käytetyn matkailuajoneuvon valikoima. Pidämme myös näyttelyitä useasti vuodessa. Seuraa tiedotuksiamme Facebookissa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Myynti