Messeforum Oy
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/082021/122022/122023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)194576828513452
Liikevaihdon muutos %-37,3%-70,4%395%21,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)-263139108
Käyttökate %-0,3%1,6%4,9%3,7%
Liikevoitto %-1,3%0,3%4,9%3,1%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)10111685
Henkilöstö6667
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Messeforum OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
MesseworksLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
TuusulaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Messupalvelut, näyttelypalvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
70220 Muu liikkeenjohdon konsultointiLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.7.2009
Verohallinnon perustiedot: 6.7.2009
Työnantajarekisteri: 1.7.2009
Kaupparekisteri: 3.7.2009
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.7.2009
Lähde: YTJ
Parasta messupalvelua. Hiilineutraali messuosasto.

Messeforumilta hiilineutraali messuosasto ja luotettava messurakentamisen kumppanuus

Messeforum Oy on suomalainen, kansainvälisesti toimiva messurakentaja, jolla on pitkä kokemus sekä yksittäisten yritysten että yritysryhmien messuosastojen suunnittelusta ja messurakentamisesta eri puolilla maailmaa. Asiakkainamme on suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä monilta eri toimialoilta.

Asiakkaamme saavat meiltä automaattisesti hiilineutraalin messuosaston. Osaston suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvät päästöt on mitattu tarkkaan. Minimoimme päästöjä kaikin mahdollisin keinoin, ja sen, mihin meidän ei itse ole mahdollista vaikuttaa, kompensoimme luotettavasti ja lisäisesti ja sertifioidusti EU:n päästökauppajärjestelmän kautta.

Messeforumin slogan on "Parasta messupalvelua - The Best Exhibition Service". Tämän lupauksen mukaisesti saat meiltä messuosallistumiseesi loppuun asti viedyn yksilöllisen ja ihmisläheisen palvelun, joka tekee omasta messujärjestelytyöstäsi paljon helpompaa.

Hoidamme niin messuosastojen suunnittelun ja messurakentamisen kuin tekniset tilaukset, cateringin ja muut oheispalvelut sekä itse projektinjohdon.

Huolehdimme asiakkaidemme puolesta siitä, että messuosallistuminen saadaan alkuun hyvissä ja toimivissa puitteissa ja kaikki tarvittava on huomioitu, pienimmätkin yksityiskohdat. Olemme vielä ensimmäisenä messupäivänäkin paikalla auttamassa ja valvomassa, että kaikki sujuu messuosastolla sovitulla tavalla.

Lisäksi saat konserniyhtiömme Evenos Oy:n kautta suoran yhteyden maailman suurimman messujärjestäjän Messe Frankfurtin kansainvälisiin tapahtumiin (mm. Light+Building, ISH, Automechanika, Ambiente, Nordstil, Techtextil, Intersec ja monet muut ammattimessut). Tiiviisti Messeforumin kanssa yhteistyössä toimiva Evenos on Messe Frankfurtin virallinen Suomen edustaja. Voit asioida kaikkiin Messe Frankfurtin messuihin liittyvissä asioissa suoraan suomeksi meidän kanssamme. Myös NürnbergMesse ja sen kansainväliset tapahtumat kuten Biofach, IWA, Chillventa, Fachpack ja monet muut, kuuluvat Suomessa virallisten messuedustusten portfolioomme.

Hanki laadukkaat hiilineutraalit messuosastot ja parasta messupalvelua Messeforumista!

Messeforum is a worldwide operating exhibition stand builder. Our stand construction clients always get a carbon neutral exhibition stand from us. Messeforum is the pioneer in providing exhibition stands with zero emissions.

The Best Exhibition Service of Messeforum makes our customers' life at trade fairs and exhibitions easy and stress-free. Besides the actual stand planning and stand construction, our staff takes care - on behalf of the customer - of all the bigger and smaller details included in a trade fair project.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat