Lilinkotisäätiö
Lilinkotisäätiö sr
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yritystiedot
Virallinen nimi
Lilinkotisäätiö srLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
Stiftelsen Lilihemmet srLähde: YTJ
Yhtiömuoto
SäätiöLähde: YTJ
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
100–249 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Mielenterveyspalvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94999 Muualla luokittelemattomat muut järjestötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 12.9.2005
Kaupparekisteri: 12.10.2021
Työnantajarekisteri: 1.1.2005
Verohallinnon perustiedot: 19.1.2005
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2009
Lähde: YTJ
Sinä päätät - Me mahdollistamme

Me uskomme, että jokaisella on oikeus hyvään ja merkitykselliseen elämään. Siksi olemme tehneet töitä psyykkisesti pitkäaikaissairaiden aseman ja palvelujen parantamiseksi jo 17 vuoden ajan. Olemme Suomen pitkäaikaisimpia tehostetun palveluasumisen tarjoajia mielenterveystoipujille. Asukkaita meillä on noin 320 ja työntekijöitä noin 170.

Asumispalvelujen lisäksi Lilinkotisäätiö tarjoaa pääkaupunkiseudun mielenterveys- ja päihdetoipujille toipumista tukevaa avointa toimintaa. Kaikki toiminta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asukkaidemme kanssa. Osaava ja koulutettu henkilökuntamme huolehtii siitä, että jokaisen asukkaan toiveet tulevat kuulluksi. Tuemme jokaisen oman unelman toteutumista ja kaikkien osallisuutta.

Olemme yhteiskunnallinen, voittoa tavoittelematon organisaatio. Käytämme kaiken toiminnastamme syntyvän rahallisen voiton palvelujemme kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen kasvattamiseen. Lilinkotisäätiöllä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Palvelukodit Helsingissä

https://www.lilinkoti.fi/palvelut/asumispalvelut/Asumispalveluihimme kuuluu tehostettu palveluasuminen, palveluasuminen ja tuettu asuminen. Kaikki kuusi palvelukotiamme sijaitsevat Helsingissä, ja ne on rakennettu juuri mielenterveyskuntoutujien tarpeet huomioiden. Asiakaspaikkoja on yhteensä 320.

Osa asukkaistamme on pitkään psykiatrisesti sairastaneita. Heille kuntoutus on nykyisiä taitoja ja toimintakykyä ylläpitävää. Toisilla tähtäimessä taas on selkeästi itsenäisempi asuminen. Asumispalvelumme mukautuvat kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Palvelutalomme tarjoavat turvallisen, kodikkaan ja toimintakykyä ylläpitävän asumismuodon ja mahdollisuuden liittyä yhteisöön.

Avoin toiminta

https://www.lilinkoti.fi/palvelut/avoin-toiminta/

Tarjoamme avointa toimintaa Långin talollamme Malmilla. Avoin toiminta on suunnattu säätiön asukkaiden lisäksi myös muille pääkaupunkiseudun mielenterveys- ja päihdetoipujille.

Toiminta on yhteisöllistä ja osallistujalähtöistä. Sen tavoitteena on tukea toimintakykyäsi ja vuorovaikutustaitojasi.

Tuettu Asuminen

https://www.lilinkoti.fi/palvelut/asumispalvelut/tuettu-asuminen/

Tuetut asunnot ovat yksiöitä tai kaksioita, ja ne sijaitsevat hajasijoitettuna Helsingissä yleisen asuntokannan seassa. Asunnoissa on peruskalusteet, puhelin ja tarvittaessa pyykinpesukone.

Tarjoamme henkilökohtaista tukea asumiseen asukkaan omien tarpeiden mukaan, kuitenkin vähintään kolme tuntia viikossa. Ohjaajamme auttavat kodinhoidossa, ruoanlaitossa, vaatehuollossa, lääkehoidossa, oman terveyden ja hygienian hoidossa sekä vapaa-ajanvietossa ja muussa asioinnissa.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityksen muut päättäjät
  • Riikka Kallio, toiminnanjohtaja
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Hallinto
Palvelut
The World of Recovery -hanke