Nuorisopsykiatrian kuntoutumisyksikkö
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 367...
Lähde: Fonecta-konserni
Porin mielenterveyskeskus.

Tarjoamme ympärivuorokautista kuntouttavaa hoitoa nuorille, joilla on vaikeita psyykkisiä oireita. Tuemme myös nuoren perhettä.

Tutkimme sairauden vaikutusta ihmissuhteisiisi ja toimintakykyysi. Annamme sinulle ja perheellesi tietoa sairaudesta. Tiedon tavoite on auttaa sinua sairauden hallinnassa ja toipumisessa.

Autamme sinua ja perhettäsi, kun psyykkinen sairaus on pitkittynyt ja vaikuttaa olennaisesti elämääsi. Teemme yhdessä kanssasi yksilöllisen kuntoutumissuunnitelman. Suunnitelma tarkoittaa erilaisia käytännön taitojen harjoitteita.

Hoitosi kuntoutumisyksikössä alkaa neljän viikon arviointijaksolla. Sen perustella suunnittelemme mahdollisen kuntoutumisjakson. Jaksolla on selkeät tavoitteet, joita tarkastamme säännöllisesti. Perheesi on tärkeänä osana tätä suunnitelmaa.

Saat oman huoneen, mutta wc ja suihkutilat ovat yhteiset. Voit tarvittaessa harjoitella itsenäistymisessä tarvittavia taitoja kuntoutumisyksikössämme. Näitä taitoja ovat esimerkiksi pyykinpesu ja ruuanlaitto.

Meillä on internetyhteys. Oman kännykän käyttö on myös sallittu.

Vierailijat ovat tervetulleita. Sovi kuitenkin vierailusta aina erikseen henkilökunnan kanssa. Vierailuaika päättyy kello 20.00.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat