D.N. Naprapath Esko Alalantela
Yritystiedot
Virallinen nimi
D.N. Naprapath Esko AlalantelaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2007Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SeinäjokiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Naprapaatti (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86909 Muu terveyspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998 Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

D.N. Naprapath Esko Alalantela on perustettu vuonna 2007. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Seinäjoki, ja pääasiallinen toimiala Naprapaatti. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
D. N. Naprapath Esko Alalantela on luotettava ja ammattitaitoinen naprapaatti, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1978 alkaen. Vastaanottoni sijaitsevat Seinäjoella, Lappajärvellä ja Äänekoskella. Varaa sinäkin aikasi hoitoihin, niin saat apua vaivoihisi! Lue lisää alta tarjoamistani palveluista.
Naprapatia on hoitomuoto, jossa erikoistutaan tuki- ja liikuntasairauksien sekä toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, joka on suorittanut asianmukaisen korkeakoulututkinnon Suomessa, Ruotsissa tai Yhdysvalloissa.
Perinteinen akupunktio on kiinalaisen lääketieteen vanha hoitomenetelmä. Sen perusideana on ihmiskehon omien, parantavien voimien stimuloiminen akupunktioneuloja käyttäen. Klassinen akupunktio onkin kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa huomioidaan kehon ja mielen sekä eri sisäelinten ja kudosten väliset toiminnalliset yhteydet.
Moksahoito kuuluu osana kiinalaiseen lääketieteeseen, ja se on tuhansia vuosia vanha hoitokeino. Siinä poltetaan ainetta, kuivaa pujoa, jota laitetaan joko neulaan, yrtin tai ihon päälle. Akupisteiden kautta sisäelimet saavat näin lisää energiaa.
Tulineula on wolfram-metallista valmistettu neula, jolla on erinomainen lämmönjohtokyky. Neula kuumennetaan hehkuvaksi liekillä ja pistetään nopeasti haluttuun kohtaan, esimerkiksi aku- tai kipupisteeseen.
Kuppaus lukeutuu niin sanoihin ärsytyshoitoihin. Se on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista ja sillä tarkoitetaan veren laskemista ihosta. Monet kuppauksessa käytettävät hoitoalueet ja kuppauspisteet ovat lähes samoja kuin toisessa tunnetussa ärsytyshoidossa, akupunktiossa.
Auramed Biopulsar-Reflexograph on tarkka biolääketieteellinen mittauslaite, joka kuvastaa dynaamisesti koko kehon energiatilaa. Laitteen avulla saadaan nopeasti tarkkaa ja reaaliaikaista informaatiota eri elinten energiatilasta ja mahdollisista tasapainohäiriöistä, esimerkiksi energiavajeesta tai mahdollisista tukoksista.
Bemer on bioelektromagneettinen terapiahoito, jossa käytetään sähkövirtaa. Hoitomuoto sopii loistavasti perinteisten lääketieteellisten hoitojen tueksi. Se ei kuormita tai rasita kehoa lääkkeiden lailla, eikä hoidolla ei ole myöskään todettu mitään sivuvaikutuksia.
Kun tarvitset ammattitaitoista naprapaattia hoitamaan kipujasi, särkyjäsi tai muita vaivojasi, ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma aikasi vastaanotolle - vaikka heti tänään. Vastaanottoni sijaitsevat Seinäjoella, Lappajärvellä ja Äänekoskella. Tervetuloa!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat