T:Mi Eero Schroderus
Yritystiedot
Virallinen nimi
T:MI EERO SCHRODERUSLähde: YTJ
Aputoiminimet
Ilmari ja ElsaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2005Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SuomussalmiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Ohjelmapalvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
90010 Esittävät taiteetLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.2005
Kaupparekisteri: 15.4.2005
Verohallinnon perustiedot: 22.2.2005
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.3.2005
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

T:Mi Eero Schroderus on perustettu vuonna 2005. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Suomussalmi, ja pääasiallinen toimiala Ohjelmapalvelut. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Tarinankertoja Kainuustaja Suomussalmelta.
Olen kainuulainen pitkän linjan tarinankertoja, näyttelijä ja näytelmäkirjailija. Vuosien varrella lavaesiintymisiä on kertynyt parisen tuhatta. Juttujeni aiheet, jotka ovat etupäässä tositarinoita, olen koonnut omista kokemuksistani ja ystävieni kertomuksista.
Esitykseni kestävät muutamasta kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Näistä tarinoista voi kätevästi koota vaikkapa tunnin kestävän mielenkiintoisen ja hauskan kokonaisuuden.
Esimerkkejä aiheista:
Kainuulaisuuden lyhyt oppimäärä
  • Kertoo hauskan, noin 20 min. tarinan Kainuun pitäjistä ja kuntalaisista sekä heidän eroavaisuuksistaan
Mustan Seppo ja muita ihmisiä
  • Hauska kooste omista ja esim. Seppo Räisäsen elämänkokemuksista, Tämän avulla Seposta tuli eräänlainen valtakunnanjulkkis. Mukana myös "äityli" joka kertoo lapsen synnyttämisestä ja hoitamisesta sekä omakohtainen tarina kauppiaan elämästä.
Sotatarinoita
  • Ystävieni Toivo Lesosen ja Väinö Kinnusen muistoja talvisodasta ja järkyttävä tarina partisaanien iskuista Ylivuokkiin kesällä -43
Sivilimiehen Sotapäiväkirja
  • Ilmari kiannon päiväkirjaan perustuva kertomus talvisodan ensimmäisistä päivistä, jolloin hän oli kodissaan Turjanlinnassa. Viikon kestäneiden taistelujen jälkeen hänen oli pakko lähteä evakkomaltkalle sillä puna-armeija oli jo hänen kotiportillaan. Rakkaan taiteilijakodin jättäminen vihollisen armoille oli Kiannon elämän raskaimpia kokemuksia. . Esityksen ensi-ilta on Suomussamella Turjanlinnan raunioilla, Pakko sanoa festivaalin yhteydessä 2.10 klo 10.00mutta ryhmille sitä voidaan esittää heti.
Suomussalmi on historialtaan ja ihmiskohtaloiltaan kiehtova paikka. Täällä on paljon autenttisia tapahtumapaikkoja kuten Raatteen sodan poterot, kenraali Zelentsovin komentopaikka Roinila ja vanha kirkonkylä, jonka vanhoissa petäjissä näkyvät vielä talvisodan taistelujen arvet ja Wanha Kaleva.
Otappa rohkeasti yhteyttä niin sorvataan ryhmälle taikka perheelle mukava retkipäivä. Esityspaikka voi olla Hotellin yhteydessä oleva Teatteri-Retikan lava, Kylpylhotelli Kiannon kuohujen yhteistila, Wanha Kaleva tai vaikkapa Kuivassalmen kangas Ratteessa.
Keikan hinta on 250-350 euroa.
Seuraava esiintymiseni Pakko Sanoa festareilla 2.10.2021
Voit tulla seuraamaan esiintymistäni lokakuussa Suomussalmella, Teatteri Retikassa järjestettävälle Pakko sanoa! monologi-festivaaleille. Festariohjelma ilmestyy lähiaikoina nettiin Teatteri-Retikan sivuille. Oma esitykseni on laivamatkan päässä Turjanlinnassa , 2.10.2021 klo 10.00
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Eero Johannes Schroderus, elinkeinonharjoittaja (4/2005)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat