Saumaexpress
Yritystiedot
Virallinen nimi
Saumaexpress OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2022Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HyvinkääLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Ompelimo (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96090 Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 5.8.2022
Verohallinnon perustiedot: 8.8.2022
Kaupparekisteri: 8.8.2022
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 5.8.2022
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Saumaexpress on perustettu vuonna 2022. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Hyvinkää, ja pääasiallinen toimiala Ompelimo. 

Viralliselta nimeltään yhtiö on Saumaexpress Oy.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Tervetuloa uuteen ompelimoliikkeeseemme Malminkartanossa. Saumaexpress on erikoistunut vaatteiden ja kodintekstiilien korjaus- sekä ompelupalveluihin. Vuosien kokemus alalta ja korkea omantyönvaatimustaso varmistaa laadukkaan ja tarvittaessa nopean toimituksen.

Teemme pikaompelupalvelua perjantaisin. Silloin saat odottaessa housujen lahkeiden tai mekon helman lyhennykset, sekä muut nopeat korjaustyöt.

Meillä uskotaan, että ompelutöissä onnistuminen tulee laadukkaasta käsityöstä ja tarkkuudesta yksityiskohtiin. Jos tarvitset vanhan, mutta rakkaan ja laadukkaan vaatteen totaalista uusimista tai yksittäistä korjausompelua, meillä riittää aika kuunnella ja täyttää toiveitanne. Tavoitteemme on saada juuri teidän haluamanne ratkaisu ja ehkä jopa ylittää odotuksenne.

Sijaitsemme käytännöllisellä paikalla Malminkartanossa Luutnantinpolku 7:ssä hyvien kulkuyhteyksien vieressä. Liikkeemme on helposti saavutettavissa ja tarjoamme palveluitamme kilpailukykyiseen hintaan. Ymmärrämme kiirettä tärkeissä ja pikaisissa korjauksissa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan vastaamaan aikataulujanne, laatua riskeeraamatta.

Jos tarvitset ammattilaisen ompelu-, korjaus- tai tekstiilipalveluita Helsingissä, ota ihmeessä yhteyttä! Verkkosivuiltamme löydätte peruspalveluidemme hinnaston, mutta ottakaa yhteyttä soittamalla tai tulkaa liikkeeseen. Autamme mielellämme ompelu ja neulonta tarpeissanne.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Muita saman alan yrityksiä