Silmäoptiikka Kuusankoski
Sivutoimipaikka, Silmäoptiikka
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Näkönne palveluksessa

Optikkoliike Silmäoptiikka toimii neljässä toimipisteessä Kymenlaaksossa ja toimittaa kaikki näönhuollon palvelut: optikon näöntutkimukset ja silmälääkäripalvelut, silmälasit, piilolasit, aurinkolasit ym.

Näkönne palveluksessa

Silmäoptiikassa on tarjolla monipuoliset sekä optikon että silmälääkärin palvelut. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja ajanmukaiset tutkimuslaitteet varmistavat huolelliset näöntutkimukset, ja useimmiten käynti optikolla riittää.

Kaikissa toimipisteissämme on piilolaseihin ja työnäkemiseen pätevöitynyt henkilöstö. Sekä optikko- että myymälähenkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvalla täydennyskoulutuksella. Suosimme kotimaista työtä ja tuotteita sekä lupaamme nopeat toimitukset.

Silmälasit

Linsseinä käytämme kaikkia maailman tunnetuimpien valmistajien tuotteita kuten Essilor, Kodak, ja Tokai. Laajassa kehysmallistossamme on sekä merkkikehyksiä että nimettömämpiä tuotteita, joille yhteistä on korkea laatu. Kehysmallistot vaihtelevat jonkin verran liikkeittäin - tervetuloa tutustumaan.

Aurinkolasit

Valikoimissamme on ympäri vuoden sekä tunnettuja merkkejä että edullisempia vaihtoehtoja. Aurinkolasit on mahdollista saada omilla silmälasivoimakkuuksilla, ja linssivaihtoehtoja on useita, myös auringonvalon mukaan tummuvia.

Piilolasit

Piilolaseja ja tarvikkeita saa kaikista liikkeistämme. Tavalliset pehmeät, värilliset, jatkuvakäyttöiset, kertakäyttölinssit ym. mahdollisuudet aloittaa piilolasien käyttö selviävät vaivattomasti suoraan piilolasioptikoiltamme. Valikoimastamme löytyy myös aikuisnäköisille toimivat monitehopiilolasit. Piilolasien käytön ja hoidon opastus kuuluu luonnollisesti palveluumme piilolasien käyttöä aloitettaessa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat