Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Tähti
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Tähti on matalan kynnyksen palvelukeskus, josta saat apua erilaisiin mielenterveys- ja päihdeongelmiin. Et tarvitse lähetettä, oma yhteydenotto riittää. Palvelut lääkärikäyntejä lukuun ottamatta ovat sinulle maksuttomia.

Vastaanotolla voit saada apua mm. paniikkioireisiin, masennukseen, ahdistusoireisiin, sosiaalisen jännityksen oireisiin, erilaisiin elämänkriiseihin ja riippuvuusoireisiin. Palveluihin pääset varaamalla ajan työntekijälle.

Viikko-ohjelmassa on monenlaisia ryhmiä, joihin osallistumiseen kannustetaan. Toiminnassamme on mukana myös useita yhteistyökumppaneita. Ruokaryhmässä valmistamme yhdessä ruokaa. Kädentaitojen ryhmässä on mahdollisuus kokeilla puu- ja tekstiilitöitä, erilaisia askarteluja ja materiaaleja ja tekniikoita. Leivontaryhmässä on mahdollisuus opetella erilaista leivontaa. Maanantaisin käymme liikuntakeskuksen kuntosalilla ja torstaisin kaupungin liikunnanohjaaja tulee toimintakeskukselle ohjaamaan liikuntaryhmää. Tiistain viikkoinfossa kerrotaan Tähden toiminnasta ja ryhmistä uusille asiakkaille.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat